RUSKI IMPERATOR VRAĆA SE U KAVEZ: / Fedor ulazi u ring s Amerikancem koji je tri puta popio neviđene batine od Cro Copa?

Image
Foto: Screenshot

Legende su se trebale boriti prije deset godina, ali je meč propao

27.4.2019.
15:08
Screenshot
VOYO logo

Čuveni ruski MMA borac Fedor Emelianenko posljednji je put bio u ringu krajem siječnja kada je izgubio od Ryana Badera za samo 35 sekundi. Predsjednik Bellatora Scotta Cokera progovorio je planovima ruskog borca.

"Još nisam pričao s Fedorom jer je u Moskvi, ali porazgovarat ćemo u Chicagu (11. svibnja kada se održava Bellator 221 priredba, op.a.). Pitat ću ga koji su njegovi planovi. Ako bi volio nastaviti, onda je moja želja da za njega zajedno organiziramo turneju. Recimo, da po jednu borbu da odradi u Japanu, SAD-u i Moskvi. Mi bi sve promovirali i imali neki oblik pobjedničke turneje. No tko zna što će reći, možda ne bude zainteresiran. Iskreno, ne znam koji su njegovi planovi, ali uskoro bih mogao imati jasnu sliku”, rekao je Coker, čije riječi prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio je ovim povodom i mjesta za eventualnu borbu s legendarnim američkim borcem Joshom Barnettom. Dvojac je trebao boriti prije deset godina, ali je Amerikanac pao na doping testu.

Nikad se nije dogodila

"E taj bi meč već bio nešto, zar ne? On protiv Barnetta, borba koja se nikad nije dogodila… To bi bilo sjajno”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barnett je, inače, jako poznat hrvatskim fanovima. Tri puta se borio s Mirkom Filipovićem i sva tri puta izgubio.

Amerikanac je prije dvije godine na gostovanju u podcastu Joea Rogana biranim riječima govorio o Cro Copu. Na pitanje je li Pedro Rizzo imao najjače udarce nogama koje je iskusio, Barnett je odgovorio da je ta čast je pripala Cro Copu. (VIDEO 2:17:00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anegdota iz Vegasa

“Ne. Cro Cop. Evo jedna priča o njemu. Ja, Mirko i Erik Paulson. Treniramo u Vegasu, nisam siguran jesam li komentirao ili se borio protiv Nastule. Trenirao sam s Mirkom u Vegasu i dobro smo se zabavljali. Da, mislim da sam se borio tada. Paulson mi je držao fokusere, a Mirko mi je sugerirao da udarim lijevim krošeom. Nije bio zadovoljan kako sam to napravio pa mi je sugerirao da će mi on pokazati. Paulson je držao kožni Muay Thai fokuser ovako, ali na drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za desni njegov kroše, zapravo prednji kroše. I Mirko mi je demonstirao kako da udarim taj kroše. Pogodio je taj kožni fokuser i strgao ga s ruke Paulsona. Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane, udario je u zid i pao na pod. Svi su bili: vaaauuu. A Paulson je i dalje držao ruku u zraku, pogledao je mene, pogledao je Mirka. Mirko je samo odmahnuo. Samo tišina. Ja sam primio te udarce i ostao sam na nogama jer sam idiot. Pomislio sam si u sebi: Kako jebeno ovaj udara? U najboljim danima je bio apsolutna čista snaga, čista eksplozija. Distrukcija”, opisao je Barnett.

“Rasturao je ljude high kickovima. U biti su najopasniji bili low kickovi i middle kickovi. Jer si mogao vidjeti high kick, ali kada bi ga branio, on bi te udario u rebra i potrgao bi ih. Mislim da samo dobio samo jedan udarac u rebra od njega. On je tada mogao raditi bilo što, u svemu bi bio uspješan. Bio je čudovište.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo