ŽELJKO MAVROVIĆ O MEČU FURYJA I WILDERA: / 'Ako se netko i bude borio protiv Joshue u ožujku, to će biti on'

Image

Legendarni hrvatski boksač prokomentirao je borbu o kojoj svi pričaju

2.12.2018.
13:19
VOYO logo

"Tyson Fury je dominirao u meču protiv Deontaya Wildera, ali je i dvaput završio na podu tako da je po meni meč bio u egalu", rekao je Željko Mavrović za 24 sata nakon spektakla u Los Angelesu.

Image
BEZ POBJEDNIKA U BORBI GODINE: /

Fury i Wilder pružili meč za pamćenje i oduševili gledatelje

Image
BEZ POBJEDNIKA U BORBI GODINE: /

Fury i Wilder pružili meč za pamćenje i oduševili gledatelje

Boksački svijet je ogorčen zbog odluke da meč Deontay Wilder - Tyson Fury bude proglašen neriješenim, Mavrović smatra da je odluka sudaca najpoštenija. "Na kraju je za neriješen rezultat presudilo to Furyjevo rušenje pri kraju meča. Da drugi put nije pao, sigurno bi dobio. Po meni je neriješen rezultat pravedan.", istaknuo je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi spektakl

"Bio je to baš pravi boksački spektakl kakav sam očekivao, obojica su boksala sjajnih 12 rundi i oduševio me Furyjev karakter. Nije se bilo lako vratiti nakon toliko vremena, ali on je uspio u tome. Moguće je da dođe do uzvrata između njih dvojice, a ako se netko od njih dvojice u travnju bude borio sa Joshuom, onda bi to mogao biti prije Tyson Fury.", poručuje Šaka sa Srednjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wilder u ovom meču nije pokazao toliku klasu i ako Joshua bude birao između njih dvojice, lako bi mogao odabrati svojeg sunarodnjaka jer je Fury ponovno pokazao klasu šampiona. Sigurno bi dogovor između njih dvojice bio lakši i bez problema bi napunili Wembley, no vjerojatno cijeli boksački svijet očekuje uzvrat između Wildera i Furyja jer bi to ponovno bio briljantan meč", kaže Mavrović pa zaključuje:

"Fury me oduševio svojim ponašanjem, tim svojim "gipsy" stavom i pokazao je da je protiv njega jako teško boksati. Fury se u boks vratio na velika vrata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo