SPEKTAKL DESETLJEĆA NA POMOLU: / Tyson dobio ponudu koja se ne odbija, otkriveno tko bi mu mogao biti suparnik u prvoj povratničkoj borbi

Image

Planira se vratiti u ring i to s 53 godine na leđima

6.5.2020.
17:25
VOYO logo

Petnaest godina prošlo je otkako je Mike Tyson odradio posljednju profesionalnu borbu. Nakon poraza od Kevina McBridea u lipnju 2005. odlučio je okončati karijeru.

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA MIKEA TYSONA: /

Bivši svjetski prvak objavio fotku koja je zaprepastila mnoge

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA MIKEA TYSONA: /

Bivši svjetski prvak objavio fotku koja je zaprepastila mnoge

Od tada borio se s raznim demonima, ali čini se da je to sada sve iza njega. Legendarni Amerikanac sada se priprema za povratak u ring u 54. godini života. Spreman je odraditi nekoliko egzibijcijskih mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naporno treniram, ali moje tijelo još nije spremno. Želio bih ponovno ući u ring i mislim da ću odboksati nekoliko egzibicija kad za to dođe vrijeme. Volio bih krenuti u teretanu i vratiti se u formu u kojoj mogu odboksati tri četiri egzibicijske runde kako bih zaradio novac za pomoć beskućnicima i onima koji se bore s posljedicama uzimanja droge, poput mene”, izjavio je nedavno Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prvi suparnik lako bi mu mogla biti ragbijaška legenda Sonny Bill Williams (34). Naime, australski promotor Brian Amatruda poručio je kako želi namjestiti borbu između Čeličnog Mikea i Williamsa, koji ima omjer 7:0, a trenutačno igra za Toronto Wolfpack.

“Već sam kontaktirao menadžera Maxa Marksona i tražio ga da ponudi Tysonu milijun dolara. On ga je doveo u Australiju 2012. U dobrim su odnosima i on mu je sredio vizu kada je dolazio. Predlažem da se borba održi u Melbourne Areni pred deset tisuća gledatelja, ili čak na stadionu Princes Park gdje bi ih gledalo 30 tisuća ljudi”, kazao je Amatruda, čije riječi prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tyson možda ima 53 godine, ali je još uvijek veliko ime i dečki poput Barryja Halla, Paula Gallena ili Sonnyja Billa rado bi iskoristili priliku i borili se s njim. Bio bi to nezapamćeni spektakl”, dodao je. Sve su to redom, inače, ragbijaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo