SPEKTAKULARAN MIOČIĆEV POVRATAK: / Šef UFC-a najavio novu Stipinu borbu, a protivnik mu već prijeti - 'Bez problema bih ga srušio'

Image
Foto: Profimedia

Stipe vjerojatno nema ništa protiv toga da uđe u kavez s jednim od najboljih boraca današnjice

12.5.2021.
9:03
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik UFC-a, Dana White, potvrdio je u utorak kako bi uskoro moglo doći do borbe između Stipe Miočića i ponajboljeg MMA borca današnjice Jona Jonesa. Bio bi to sraz bivšeg teškaškog prvaka i bivšeg prvaka poluteške kategorije, a White je otkrio kako postoji šansa da baš njih dvojica uđu u kavez, iako i Jones i Miočić žele prvo borbu s prvakom Francisom Ngannouom.

"Nije puno ljudi mislilo da je Stipe najveći teškaš svih vremena, ali on to apsolutno jest. Uložio je nevjerojatan trud i odradio sve što je potrebno da bi postao najveći. Najveći je i to je činjenica. Ne znam što ćemo s njim, ali drago mi je da je nabrijan i da se želi ponovno boriti. Postoji opcija da napravimo borbu Jona protiv Stipe", rekao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe vjerojatno nema ništa protiv toga da uđe u kavez s jednim od najboljih boraca današnjice, ali Jones pak ne želi u oktagon sa Stipom. Na svom Twitteru, Jones je prvo napisao seriju poruka u kojima objašnjava zašto ne želi sa Stipom u kavez, a onda ih je pobrisao, ali trag je ostao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte se uzbuđivati, neću se boriti sa Stipom. Nisam ja tu da bih se s njim borio, ali bih svoj pojas obranio bez problema protiv njega. Želim najveći izazov i spreman sam ga čekati. U dobi od 33 godine sam bolji nego što sam ikad bio... Nastavljam mukotrpno trenirati", napisao je Jones i zatim još naglasio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosadilo mi je stalno slušati ista sranja o tome da nisam dovoljno velika zvijezda i da ne donosim dovoljno novca. Spreman sam se boriti u borbama koje će donijeti zaradu kroz plaćanja za gledanje prijenosa. Svijet želi vidjeti tučnjavu dvojice crnaca i ja sam mu to spreman dati", napisao je Jones i zatim obrisao tweetove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo