VELIČANSTVENO U LJUBLJANI / Spektakularni Brave kulminirao velikom pobjedom Juna

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jun je ovom pobjedom dobio priliku boriti se za upražnjeni naslov prvaka u Braveovoj poluteškoj kategoriji

20.4.2024.
23:48
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Velika 'WFC 26 Brave 81' MMA priredba održana je u ljubljanskom Tivoliju. Prijenos ste mogli pratiti uživo na platformi Voyo, a veličanstveni događaj donio je osam sjajnih borbi i rasprodanu dvoranu u koju je nakon FNC-a stigao i Brave.

Image
'NIJE KARMA NITI KATASTROFA' /

Agron Smakići otpao za spektakularni MMA meč u BRAVE-u: 'Žao mi je, htio sam se boriti'

Image
'NIJE KARMA NITI KATASTROFA' /

Agron Smakići otpao za spektakularni MMA meč u BRAVE-u: 'Žao mi je, htio sam se boriti'

  • Kategorija Flyweight: Gerard Burns (Irska) vs Danijel Špoljarić (Srbija)
    U prvoj borbi večeri slavio je Burns u prvoj rundi nakon što je jednim udarcem u jetra srušio Špoljarića, a onda 'ground and pound' udarcima natjerao Špoljarića na tapkanje samo nekoliko sekundi prije isteka prve runde.
  • Kategorija Super Welterweight: Domen Drnovšek (Slovenija) vs Andrian Murug (Italija)
    U drugoj borbi večeri slavio je Drnovšek koji je izvukao 'armbar' na 1:44 do kraja prve runde za preokret i odličan početak svoje profesionalne MMA karijere.
  • Kategorija Heavyweight: Karim Aras (Turska) vs Patryk Dubiela (Poljska)
    Treća borba večeri pripala je Dubieli, poljskom vikingu nokautom već u prvoj minuti. Krenuo je ambiciozno Aras, spustio glavu i mahao krošeima, ali vrlo brzo je to okrenuo Dubiela i s nekoliko direkata ozbiljno potresao Arasa te natjerao suca da prekine borbu. Bio je to meč u kojem smo trebali gledati Smakićija, no on je morao otkazati zbog ozljede ispod oka, koju je zadobio u ehzibicijskom meču proteklog vikenda u Uzbekistanu. Umjesto njega borio se Asim Karas.
  • Kategorija Heavyweight: Haris Aksalić (Slovenija) vs Baki Sahin (Turska)
    U četvrtoj borbi večeri slavio je Aksalić nokautom na pola minute prije kraja 'ground and pound' laktovima. Imao je Sahin gušenje, ali nevjerojatno se izvukao Aksalić, glasno viknuo i svojom serijom ubrzo natjerao suca na prekid borbe.
  • Kategorija Strawweight: Monika Kučinič (Slovenija) vs Sofiia Bagishvili (Gruzija)
    U petoj borbi večeri slavila je Kučinič prekidom u trećoj rundi 'armbarom'. Bila je to prva borba koja je 'preživjela' prvu rundu. Nekoliko puta rušila je Gruzijka, ali sve je preživjela Kučinič, izdominirala drugom rundom i okrenula meč u svoju korist. Gruzijku je spasilo zvono za kraj druge runde, ali posao je dovršila Slovenka nadimka 'Pitbull' u trećoj rundi 'armbarom'.
  • Kategorija Heavyweight: Pavel Dailidko (Litva) vs Valdrin Istrefi (Albanija)
    Šesta borba večeri pripala je Dailidku. Pred kraj prve runde sjeo je jedan desni polu-kroše Dailidka, Istrefi je bio jako uzdrman, ali spasilo ga je zvono za kraj runde. Međutim, slično se ponovilo i u nastavku pa je sudac morao prekinuti borbu.
  • Kategorija Super Lightweight: David Forster (Slovenija) vs Christian Mach (Njemačka)
    U co-main eventu večeri slavio je Mach jednoglasnom odlukom sudaca. Bila je to prva borba koja nije završila prekidom. U prvoj rundi Mach je nenamjerno snažno udario Forstera u međunožje pa je borba prekinuta na dvije minute dok slovenski borac nije bio spreman za nastavak. Mach je nakon toga izdominirao prve dvije runde, a Forster ništa nije mogao niti u trećoj rundi pa pobjeda njemačkog borca nije bila upitna.
  • Kategorija Light Heavyweight: Erko Jun (BiH) vs Said Maalem (Alžir)
    U main eventu večeri slavio je Jun prekidom u prvoj rundi. Bivši bodybuilder pod zastavom BiH brzo je neutraliziriao početnuo srljanje Maalema i serijom udaraca natjerao suca na prekid borbe. Jun je ovom pobjedom dobio priliku boriti se za upražnjeni naslov prvaka u Braveovoj poluteškoj kategoriji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo