STIPE MIOČIĆ JEDINO OVO NIJE ŽELIO ČUTI: / Američko-hrvatski borac primio novi udarac koji ga gura na margine

Image
Foto: AFP

Miočić nikako da dođe u priliku ponovno se boriti za pojas

23.11.2018.
9:34
AFP
VOYO logo

UFC-ov rekorder po broju obrana naslova u kategoriji teškaša ne miri se s činjenicom da je gurnut na margine na kojima nema prilike izazvati nositelja pojasa i pokušati ponovno doći u vlasništvo titule. Riječ je o američko-hrvatskom majstoru borilačkih vještina Stipi Miočiću koji je prije dvije godine postao prvak u meču protiv Fabricija Werduma, a potom nizao obrane kroz krvave borbe protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lesnar ili?

Poraz u meču protiv Daniela Cormiera skinuo je Miočiću pojas, a prvi čovjek UFC-a Dana White nikako da ga stavi u krug onih koji će aktualnog prvaka izazvati. Cormier je u međuvremenu obranio titulu u meču protiv Derricka Lewisa, a slijedi mu, barem kako sad stoje stvari, ogled protiv Brocka Lesnara. Dotični je svoju posljednju MMA borbu odradio prije više od dvije godine, a omjer u njima iznosi mu pet pobjeda, tri poraza i jedan meč bez pobjednika.

Lesnar karijeru sad gradi kroz WWE, za njih je ugovorno vezan pa se, prenosi Fighsite, postavlja pitanje može li uopće u UFC i pred Cormiera. Njegov menadžer Paul Heyman tvrdi da za to ne postoje pravne prepreke i da će izazov biti prihvaćen ispune li se njihova potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez prepreka

"Dok god Daniel Cormier ima mu*a ući u Octagon i staviti svoju titulu na kocku protiv Brocka Lesnara, a ponuđeni novac je ono što tražimo, ne vidim ništa što bi spriječilo Brocka da prihvati taj meč."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je u konačnici na UFC-u koji mora 'blagosloviti' ovu borbu, no sasvim je jasno da će prihvati li ju, Miočić ponovno ostati po strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo