Uhićen 'opasni' Bosanac koji je prijetio i Mirku Filipoviću

Za MMA borca iz Bosne i Hercegovine Denisa Stojnića u Hrvatskoj se pročulo kad je Mirka Filipovića optužio za doping, te ponudio čak i novac samo da uđe u ring s Cro Copom.

9.1.2014.
11:25
VOYO logo

To mu nije uspjelo, a ni neće neko vrijeme jer je dotični Stojnić završio iza rešetaka. U srijedu navečer uhitili su ga pripadnici MUP-a BiH jer je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti i lihvarenje.

Odveden je na Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a o cijelom slučaju obaviješten je tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Policija radi na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovih kaznenih djela, piše portal FightSite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, uskoro će vjerojatno biti poznato više informacija u ovom slučaju. Denis Stojnić posljednji meč odradio je u prosincu prošle godine protiv Ricca Rodrigueza u Sarajevu.

Prvobitno je nakon velike sudačke greške Stojnić proglašen pobjednikom, no naknadno je borba proglašena neriješenom. Sudac je, naime, bio Stojnićev prijatelj i jedini je u dvorani vidio nokautiranog Rodrigueza, te brže bolje dodijelio pobjedu domaćem borcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo