[VIDEO] POGLEDAJTE KAKAV PAKAO ČEKA TYSONA U RINGU: / Hollyfield odrađuje brutalne treninge i izgleda poput zvijeri

Image
Foto: Screenshot

Premda njihova borba još uvijek nije službeno potvrđena niti se zna kada bi ijedan mogao u ring, obojica se ubijaju na treninzima

22.5.2020.
8:07
Screenshot
VOYO logo

Ovih dana svi pričaju o povratku Mikea Tysona u ring. Da, čovjek se doveo u vrhunsku formu, za svoje 53 godine, skinuo je dosta kilograma i bacio se na brutalne treninge te je podsjetio na stare dane, a sve to u svrhu povratka boksu. Egzibicijskom dakako.

Tyson je najavio kako će odraditi borbu, čak možda i više njih, ali samo u humanitarne svrhe, a nedugo nakon njegove objave počeo je "match making". Dakako, prvo ime koje je iskočilo bilo je ono Tysonova najvećeg rivala, Evandera Hollyfielda. Kao i Tyson, i Hollyfield je u godinama, njemu je pak 57, ali bez obzira na to itekako drži do forme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakao u ringu

Premda njihova borba još uvijek nije službeno potvrđena niti se zna kada bi ijedan mogao u ring, obojica se ubijaju na treninzima. Tyson gotovo svaki dan objavljuje snimke iz svoje dvorane i impresionira vještinama svoje štovatelje i čini se kako je već gotovo spreman za meč. No, što je s Hollyfieldom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa recimo da on trenira možda još i žešće od Tysona. U posljednjem videu koji je objavio na svom Facebooku i kojeg je naslovio, "Povratak: Team Hollyfield priprema se za bitku", vidi se kako Hollyfield odrađuje brutalne treninge i čak i s 57 godina izgleda poput zvijeri. Pumpa zgibove, sklekove, trenira s brodskim lancem oko vrata, ima i dalje zavidnu brzinu udaraca, a prema viđenom moramo priznati da bi Tysona mogao dočekati pakao u ringu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike