ZABRINJAVAJUĆE IZJAVE ŠEFA UFC-A: / White konačno otkrio što se događa s Miočićem i zašto mu je karijera upitna

Image
Foto: Profimedia

U kratkom razgovoru za TMZ, predsjednik UFC-a Dana White objasnio je kako stoje stvari

3.3.2020.
17:53
Profimedia
VOYO logo

Nažalolst, sva ona nagađanja i kuloarske priče koje su mjesecima kolale po američki medijima koji intezivno prate UFC, pokazala su se istinitima. Naime, šef UFC-a, Dana White potvrdio je kako se prvak teške kategorije u njegovoj organziaciji, Stipe Miočić neće tako skoro boriti, niti dobiti dozvolu za bilo kakav oblik borbe.

U kratkom razgovoru za TMZ, predsjednik UFC-a Dana White objasnio je kako stoje stvari...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

August 16, 2019, Anaheim, California, USA: Stipe Miocic defeats Daniel Cormier by TKO to win the UFC heavyweight championship during UFC 241 at the Honda Center in Anaheim Saturday, August 17, 2019., Image: 465931392, License: Rights-managed, Restrictions: * Tabloid Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Hans Gutknecht / Zuma Press / Profimedia

"Miočić i dalje nije zdrav. Stipe i dalje nije dobio dozvolu od svojih liječnika. Stipe se u ovom trenutku ne može boriti niti protiv boraca u UFC-u, a kamoli Tysona Furyja. Daniel Cormier i dalje čeka da Stipe ozdravi da se mogu boriti", izjavio je White na pitanje što misli o tome da se Stipe bori s Furyjem, o čemu se također nagađalo. Miočiću je, spomenimo samo, upitna i karijera. Mnogi nagađaju kako Miočić više ne bi smio riskirati s novom ozljedom jer riječ je navodno o delikatnoj povredi oka, a isto tako tvrde da je i njega strah da ne napravi veću štetu. Možda se na koncu treba i pitati, ne kada, već hoće li se Miočić uopće više boriti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo