KOEMANU ĆE POZLIT KAD ČUJE ŠTO MU MESSI SPREMA: / Argentinac svoj ostanak uvjetuje ostankom bliskog prijatelja?

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Nizozemac je njemu prvom pokazao izlazna vrata

4.9.2020.
12:06
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Prema posljednjim informacijama iz Španjolske LionelMessi mogao bi ostati još godinu dana u Barceloni. Inzistiranje na odštetnoj klauzuli od 700 milijuna eura pokazuje se kao prevelika zapreka transferu, a Argentinac ne želi na sud s klubom.

Talijanski dnevni list Corriere Dello Sport ističe kako bi ostanak Messija mogao povariti planove Juventusu jer Messi svoj ostanak navodno uvjetuje ostankom Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac i Argentinac u bliskim su odnosima pa Talijani vjeruju kako bi Messi mogao prisiliti vodstvo kluba da ion ostane još jednu sezonu.

To će jako pogoditi novog trenera Ronalda Koemana, koji je već poručio Suarezu da može otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Bivši trener Real Madrida i Manchester Cityja Manuel Pellegrini (66) oštro ga je kritizirao zbog toga.

"Koeman pokazao nedostatak poštovanja prema Suarezu obavijestivši ga telefonom. Čuo sam da je razgovor trajao 60 sekundi," kazao je 66-godišnji čileanski stručnjak za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom karijere sam više puta prekrižio neke igrače, ali ne telefonski. Trener mora imati snage lice u lice razgovarati s igračima," dodao je Pellegrini koji je u srpnju ove godine preuzeo Real Betis. Suarez je u Barcu stigao 2014. iz Liverpoola za 82 milijuna eura. U dresu katalonskog velikana upisao je 283 nastupa postigavši 198 golova, a pritom je osvojio 13 trofeja pri čemu jednu Ligu prvaka i četiri prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo