ACO ODREDIO DVANAESTORICU: / Posljednji s popisa otpao Cedevitin šuter Fran Pilepić

Image

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović odredio je momčad za olimpijske kvalifikacijske u Torinu od 4. do 9. srpnja.

27.6.2016.
16:32
VOYO logo

Kao 13. igrač kao prekobrojni je otpao Cedevitin šuter Fran Pilepić.

Krušlin na popisu

Hrvatski košarkaši dobili su dva slobodna dana nakon što su u nedjelju u Pazinu pobijedili Češku s 90:69. Bila je to posljednja pripremna utakmica. Momčad će se ponovno okupiti u srijedu, 29. lipnja, u Sv. Martinu na Muri i tamo odraditi završni dio priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u nedjelju rekao da se zahvalio centru Filipu Kraljeviću i razigravaču Anti Delašu, te dan poslije to isto učinio i s Pilepićem, ovo je konačni Acin popis: Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Roko Leni Ukić, Krunoslav Simon, Luka Babić, Rok Stipčević, Filip Krušlin, Dario Šarić, Željko Šakić, Marko Arapović, Miro Bilan, Darko Planinić.

Protiv Italije 5. srpnja

Hrvatska otvara turnir utakmicom protiv Italije 5. srpnja (21 sati), a dan kasnije igra protiv Tunisa (21). Najbolje dvije reprezentacije izborit će plasman u polufinale (8. srpnja) u kojem će se križati s dvije najbolje iz druge skupine u kojoj su Grčka, Iran i Meksiko. Na olimpijski turnir će se plasirati samo pobjednik turnira, a finale se igra u subotu, 9. srpnja (21 sat).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo