Mišljenje reprezentativca / 'Anzulović na klupi reprezentacije isto je kao da ja dođem u Lakerse i odmah upadnem u petorku'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dražen Anzulović u utorak bi trebao postati bivši

24.2.2019.
11:45
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dok se zbraja šteta koja je nastala i nastat će u hrvatskoj košarci neodlaskom na Svjetsko prvenstvo, prilično je jasno da će Dražen Anzulović postati bivši.

Hrvatski košarkaški savez trebao bi mu se zahvaliti u utorak i krenuti u potragu za novim izbornikom koji će povesti reprezentaciju u kvalifikacije za Eurobasket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HKS, Ivica Skelin, Anzulović potpisali su pravu katastrofu hrvatske košarke koja se možda mogla izbjeći da su izbornici u svojim mandatima uistinu i zvali najbolje hrvatske igrače dostupne u tom trenutku. Ili da je HKS bio mudriji u postavljanju izbornika.

Jedan neimenovani reprezentativac koji se nije našao na posljednjem popisu, a itekako je mogao pomoći slikovito je objasnio Anzulovićeve kvalitete potrebne za vođenje devete reprezentacije svijeta po FIBA-inu renkingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anzulović na klupi hrvatske reprezentacije isto je kao da ja dođem u Lakerse i odmah upadnem u petorku", rekao je, a prenio SN.

Tu će klupu sada napustiti, a da u HKS-u mogu vratiti vrijeme, vjerojatno bi mu je ne bi povjerili. Valjda je tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo