ŠPANJOLSKA BRUJI O NEZAPAMĆENOM SKANDALU: / Barca pod paljbom medija i javnosti, nitko ne može doći sebi zbog poteza Katalonaca

Image
Foto: Profimedia

Od početka sezone nije u planovima trenera Šarunasa Jasikevičiusa

23.12.2020.
13:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac KrunoslavSimon ubacio je 16 koševa u domaćoj pobjedi njegovog Anadolu Efesa 86-79 nad Barcelonom u utakmici 16. kola Eurolige odigranoj u utorak u Istanbulu.

Tursku momčad je do pobjede predvodio turski reprezentativac Shane Larkin s 23 koša, osam asistencija i sedam skokova. Vasilije Micić je ubacio 17 poena uz pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Barcelone je najbolji bio Nikola Mirotić s 18 koševa. s ove utakmice dolazi jedna zanimljiva vijest. Kako javlja Eurohoops Barcelona je odlučila kazniti Thomas Heurtel tako što ga je ostavila u Istanbulu. Nisu mu dopustili da se ukrca s ostatkom momčadi u zrakoplov i vrati se u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heurtel od početka sezone nije u planovima trenera Šarunasa Jasikevičiusa pa ga je klub htio poslati u Fenerbahče. Međutim, u Barceloni su se razbjesnili kad su doznali da nije u pregovorima s turskim klubom nego s njihovim najvećim rivalom Real Madridom te su reagirali na ovako brutalan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sindikat košarkaša već je reagirao i putem društvenih medija najavio da će odmah poduzeti akciju protiv Barce.

"U pola 1 u noći igrač je napušten u nepoznatom gradu. Klub mu nije dozvolio povratak kući", objavio je sindikat sinoć kasno navečer i dodao kako su u kontaktu s igračem te da mu pomažu. Dan kasnije oglasila se i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručila kako nije košarkaša loše tretirala te su naveli su kako je s njima putovao kako bi dogovorio svoju profesionalnu budućnost. Dodali su da je nakon što su pregovori propali, odlučeno je da se ne vrati s njima natrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igraču nije bilo zabranjeno korištenje hotela, avionskih karta i sve ostale dokumentacije - mogao se vratiti u Barcelonu sljedeći dan", objavio je klub.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo