BISERKA PETROVIĆ GANUTA DIRLJIVOM GESTOM AMERIKANACA: / 'Bilo je kao u snu, pomislila sam da će Dražen doći'

Image
Foto: PIXSELL i Screenshot

Majka Dražena Petrovića bila je ganuta zbog toga kako su ju primili u Americi

28.2.2018.
11:04
PIXSELL i Screenshot
VOYO logo

Milijuni diljem svijeta igraju košarku, ali samo rijetki pomiču granice sporta. Jedan od takvih bio je i Dražen. Brooklyn Netsi odali su sinoć počast prerano preminulom hrvatskom košarkašu Draženu Petroviću u Barclays Centru.

BROOKLYN NETSI NAKLONILI SE DRAŽENU: Pogledajte emotivno prisjećanje na košarkašku legendu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna gošća njegova majka Biserka i nećak

Utakmicu protiv Chicago Bullsa posvetili su košarkaškom Mozartu, a navijači i gledatelji prisjećali su se na video zidu njegovih najboljih poteza. Gošća utakmice bila je i njegova majka Biserka. Prije početka susreta dobila je loptu koju su potpisali svi igrači kluba u kojem je Petrović proveo dvije i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nisam došla k sebi

"Bilo je senzacionalno. Još nisam došla k sebi. Kao da sam bila u nekom snu. Cijela dvorana bila je priređena za Dražena čiji je dres ispod krova bio povećan i osvijetljen. Za mene je to bio toliko snažan doživljaj da sam pomislila kao da je Dražen negdje tu, kao da će odnekle doći. Naši domaćini naručili su posebnu loptu s Draženovim likom koju su meni i Marku (op.a. Draženov nećak) predali na centru", rekla je za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diljem američkih medija prisjećali su se Petrovića, a jedan od najcjenjenijih NBA novinara, a i hrvatski zet Zach Lowe napisao je veliki tekst o hrvatskom majstoru.

"Dražen je poput Dirka Nowitzkog što se tiče radne etike", rekao je, između ostalih, Loweu trener Dallasa Rick Carlisle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo