BOGDANOVIĆ I ŠARIĆ OSTAVILI ŠUT U SVLAČIONICI: / Žižić se opet istaknuo, navijači oduševljeni! 'Ima šanse postati prava zvijer'

Image
Foto: Jason Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Najbolji hrvatski NBA igrači, Šarić i Bogdanović, odigrali su slabe utakmice

20.3.2018.
8:30
Jason Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
VOYO logo

LeBron James predvodio je Cleveland Cavalierse do 124:117 pobjede na domaćem parketu protiv Milwaukee Bucksa. Vođa Cavsa bio je najbolji u svim statističkim kategorijama u svojom momčadi, a zabilježio je 40 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Bio je to njegov peti triple double u karijeri s minimalno 40 koševa, a 16. u ovoj sezoni te 71. u karijeri.

Vratio se Love, Žižić opet dobar

Posebno je briljirao u trećoj dionici kada je koš protivnika zatrpao sa 17 poena. Nakon šest tjedana zbog slomljene lijeve šake vratio se Kevin Love i za 25 minuta na parketu zabio 25 poena. Mladi hrvatski centar Ante Žižić ponovno je maksimalno iskoristio minutažu i za 16 minuta ubacio 13 poena uz šest skokova te tako četvrti put u posljednjih pet susreta stigao do dvoznamenkastog učinka. Buckse je standardno predvodio Giannis Antetokounmpo s 37 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović i Šarić bez šuta

Košarkaši Indiana Pacersa slavili su protiv LA Lakersa 110:100, a do pobjede predvodili su ih Myles Turner s 21 poenom i Victor Oladipo s 20. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović imao je slabu šutersku večer i zaustavio se na šest poena (šut iz igre 2/9) uz pet skokova i tri asistencije. Kod gostiju Kyle Kuzma je utakmicu završio s 27 poena, a Brook Lopez je dodao 23. Ivica Zubac je na parketu bio sedam minuta te utakmicu završio s dva poena i tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić šut je ostavio u svlačionici, ali njegova Philadelphia upisala je novu pobjedu protiv Charlotte. Sixersi su kod kuće svladali Hornetse 108:94, a hrvatski košarkaš upisao je samo pet poena (2/9) šut iz igre te je pridodao skok i tri asistencije. Briljirali su ponovno Joel Embiid i Ben Simmons. Embiid je stigao do 25 poena i 19 skokova, a Simmons je zabilježio triple-double učinak bez izgubljene lopte. Upisao je 11 koševa, 12 skokova i čak 15 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva produžetka u Miamiju

Oslabljeni prvaci Golden State Warriorsi poraženi su na gostovanju od San Antonio Spursa 89:75, a najuzbudljiviju utakmicu večeri odigrali su Miami Heat i Denver Nuggets. Momčad iz Floride je do pobjede stigla tek nakon dvostrukih produžetaka 149:141. Najbolji u dresovima pobjednika bio je Kelly Olynyk s 30 poena, a Nikola Jokić je kod poraženih došao do novog double-double učinka s 28 koševa i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo