NBA DOIGRAVANJE / Bogdanović slab u porazu Knicksa, Lakersima prijeti nova 'metla'

Image
Foto: Profimedia

Ovom pobjedom Nuggetsi Nikole Jokića su postali prva ekipa koja je LeBronu Jamesu nanijela 11 uzastopnih poraza

26.4.2024.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Philadelphia je na svom terenu pobijedila New York 125-114 i smanjila na 1:2 u prvom krugu NBA doigravanja, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je odigrao 13 minuta za Knickse i postigao 5 koševa (šut za dva 0-2, trica 1-3, slobodna bacanja 2-3) uz 3 skoka, 1 asistenciju i 1 blokadu.

Image
MARIO SE ZANIO /

Hezonja izgubio živce i potpuno 'poludio': 'Tebi, tebi j**em mater!'

Image
MARIO SE ZANIO /

Hezonja izgubio živce i potpuno 'poludio': 'Tebi, tebi j**em mater!'

Nakon nesretno izgubljene druge utakmice u New Yorku Sixersi su morali dobiti ovaj susret, a pobjedu su i ostvarili prvenstveno zahvaljujući svojoj superzvijezdi Joel Embiidu koji je ubacio 50 koševa. Sjajnu podršku Embiid je imao u Tyreseu Maxeyu koji je dodao 25, dok Knicksima nije pomogla odlična partija Jalena Brunsona koji je uz 39 poena imao i 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju koji je privlačio najviše pažnje LA Lakersi su pretrpjeli novi poraz od Denvera (105-112) i napravili veliki korak prema prolasku. Nuggetsi sada vode sa 3-0 i u sljedećoj utakmici mogu pomesti Lakerse s 4:0. Ako se to dogodi, Denver bi ponovio ono što je napravio LeBronovoj momčadi prošle sezone, kada ih je 'pomeo' u finalu Zapada.

Ovom pobjedom Nuggetsi Nikole Jokića su postali prva ekipa koja je LeBronu Jamesu nanijela 11 uzastopnih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić je u ovoj pobjedi ponovno bio izvrstan s 24 poena (šut iz igre 9/13), 15 skokova i 9 asistencija, a uz njega briljirali su  Aaron Gordon (20m koševa i 15 skokova) te Michael Porter (20 koševa i 10 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Lakersa bili su Anthony Davis (33 koša i 15 skokova) i LeBron James (26 poena i 9 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo 11. uzastpna pobjeda Nuggetsa protiv Lakersa, u lanjskom finalu Zapada bilo je 4-0,  Nuggetsi su dobili i sve četiri utakmice u ligaškom dijelu sezone te prve tri u ovogodišnjem doigravanju.

Prvaci bi posao u prvom krugu mogli okončati već u noći sa subote na nedjelju kad je na programu četvrta utakmica u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo