Cedevita slavila u Kragujevcu

U prvoj utakmici 7. kola košarkaške regionalne ABA lige zagrebačka Cedevita slavila je na gostovanju kod Radničkog iz Kragujevca sa 83:80.

12.11.2011.
1:02
VOYO logo

Košarkaše iz Podsuseda do šeste pobjede u sedam utakmica predvodio je Dontaye Draper sa 17 poena, četiri skoka, pet asistencija i tri ukradene lopte.

Veliku pomoć dobio je od Amerikanca Christophera Warrena koji je ubacio 12 koševa, baš kao i Marko Car. Marino Baždarić dodao je devet, a Chris Owen osam poena. Kod domaćina najefikasniji je bio Michael Scott sa 23 koša i šest skokova. Cedevita je zalihu stvorila u prvoj četvrtini koju je dobila sa pet razlike (20-15), te je istu održavala do samog kraja utakmice. U posljednju dionicu utakmice ušlo se s minimalnih dva razlike za igrače Dražena Anzulovića, koji su spretno priveli utakmicu kraju u svoju korist. Cedevita je trenutno druga momčad lige sa omjerom pobjeda i poraza 6-1. Olimpija iz Ljubljane vodeća je momčad ABA lige sa stopostotnim učinkom iz šest utakmica, baš kao i izraelski Maccabi, treći u poretku, koji je odigrao utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo