ČITAVA SRBIJA BRUJI O ODBJEGLOM HRVATU: / 'Posvađao Zagrepčane pa došao kod nas'

Image

Jedna od najvećih mladih košarkaških nada u Hrvatskoj Ivica Zubac (18) trebala bi postati nova zvijezda srpskog kluba Mega Leksa. Tijekom dana bi ova vijest trebala dobiti i svoju službenu potvrdu

16.2.2016.
14:28
VOYO logo

Podsjetimo, samo dan kasnije nakon što je Zubac s njima zatražio raskid ugovora, Cibona je uplatila dugove Zupcu i to je bio temelj da se igrač ipak ne može registrirati za Cedevitu, jer je zahtjev prema HKS-u upućen 8. siječnja, u trenutku kad je Zubac bio isplaćen.

Povjerenik za natjecanje A-1 lige odlučio je kako je Zubac igrač Cedevite, ali nakon žalbe Cibone, sve se promijenilo. No, na kraju, Zubac neće igrati niti za jedan od klubova koji su se zbog njega našli u sporu, ali će igrati za Mega Leks kojeg vodi njegov menadžer Miško Ražnatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije Cedevita, ali nije ni Cibona'

Srpski mediji s velikom pozornošću popratili su ovu vijest, jer se radi o jednom od najtalentiranijih košarkaša u Hrvatskoj. Pa tako portal Mondo donosi tekst pod naslovom "Hrvatski reprezentativca u Megi" u kojem ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije Cedevita, ali nije ni Cibona. Klub u kojem će talentirani hrvatski košarkaš, član reprezentacije do 19 godina, Ivica Zubac nastaviti karijeru je Mega Leks! Košarkaški klubovi iz Zagreba, Cedevita i Cibona, vodili su rat oko perspektivnog košarkaša, ali je on na kraju završio u Beogradu. Na kratko je Zubac postao član euroligaša iz glavnog grada Hrvatske, ali je onda odlukom HKS vraćen Ciboni. Prvi čovjek VukovaAleksandar Petrović potvrdio je u utorak da Zubac više nije član velikana iz Zagreba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zubac bi mogao buti i prvi pick na NBA draftu'

I portal B92 posvetio je pozornost dolasku 215 cm visokog centra Zubca u Beograd u tekstu pod nazivom "Cibona i Cedevita se svađali, Mega iskoristila".

"Zubac je napustio Cibonu i prešao u Cedevitu, ali je odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza vraćen među Vukove, u klub u kojem ga više nisu želeli. Prema projekciji američkih stručnjaka, Zubac bi mogao biti i prvi pick na NBA draftu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posvađao Zagrepčane pa došao u Megu!", zaključuje portal Sportske.net koji također piše kako je mladi hrvatski košarkaški biser posvađao Cibonu i Cedevitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juniorski reprezentativac Hrvatske Ivica Zubac napravio je pravu pomutnju na košarkaškoj sceni u Zagrebu odlukom da napusti Cibonu i preseli se u Cedevitu. Mladi centar iskoristio je to što su mu je Ciboni kasnila plaća pa je prebjegao u redove Cedevite, ali je odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza vraćen klubu iz kojeg je otišao. Povratak u Cibonu na kraju se neće ni dogoditi jer su predstavnici tog kluba pristali da prodaju igrača Mega Leksu!".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo