Hezonja oduševio svijet: Talentiran je poput Dražena Petrovića!

Mario Hezonja opet je oduševio svojim talentom, mladi hrvatski košarkaš proteklog je vikenda odigrao utakmicu za pamćenje. Trice je šutirao osam od osam, te se upisao u almanahe španjolske lige.

3.2.2015.
9:02
VOYO logo

Velika Barcelonina nada torpedirala je Manresu, a čak sedam trica je zabio u drugom poluvremenu. Mediji ne prestaju hvaliti senzacionalnu predstavu, "Hezonja se raspištoljio, čudesni podvig hrvatskog dragulja", hvali ga As, madridski dnevnik koji tradicionalno favorizira Real, dok Barceloni bliža Marca ga zove budućom NBA zvijezdom.

"Uopće nisam razmišljao o svakom šutu, ni o tome jesam li utrpao jednu ili osam. Primiš loptu i želiš gađati, to je sve. Najvažnije je da radim ono što trener Xavi Pascual od mene zatraži", donose Sportske novosti izjavu Hezonje, dok je trener Barcelone kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li me više razveselilo Marijevih osam trica ili šest asistencija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako donose SN, najveću pohvalu mladom Dubrovčaninu je uputila Fiba Europe, usporedili su ga s Draženom Petrovićem zbog nemilosrdnog trpanja suparničkog koša i čistog talenta te podsjetila da Barçin tinejdžer u prvenstvu trice gađa s učinkom od 44 posto, a u Euroligi tek nešto slabije (40,5%). Hezonja je izabran za najkorisnijeg igrača kola (MVP).

"Ovo je priznanje za cijelu momčad, jer radimo vrlo naporno. Super je što su trice ulazile, no u obrani sam igrao jako loše. Četiri osobne pogreške su bile vrlo glupe Moram nastaviti popravljati sve aspekte svoje igre i doprinositi timu kako god mogu. Ako je na mene red da šutiram, to ću i učiniti. Ako trebam igrati obranu, igrat ću je kako najbolje znam", skromno je kazala velika hrvatska nada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo