HRVATSKOM SE ŠIRI SRAMOTNA SNIMKA: / Roditelji zgroženi odnosom jednog trenera prema mladim igračima; Ovo je nedopustivo!

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Trener se nezadovoljan igrom izderavao na svoje mlade igrače

19.10.2019.
11:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Društvenim mrežama širi se snimka s nedavnog gostovanja Universitasa kod Dubrovnika, a na kojoj se jasno vidi kako trener druge momčadi Žutih Universitasa Mile Karakaš urla na svoje mlade igrače.

Nekoliko godina radi u omladinskim pogonima Splita

Karakaš, trener koji već nekoliko godina radi u omladinskim pogonima KK Split, a koji je prošle godine postao poznat kao trener koji je kadetsku košarkašku reprezentaciju Hrvatske vodio do europskog naslova, pozvao je minutu odmora pred kraj utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljan igrom i rezultatom zaglušujuće je urlao na svoje igrače unoseći im se u lice... Toliko je urlao da su igrači ostali zatečeni. Samo su šutili, a u jednom trenutku neki su počeli gledati u pod od straha...

'Jad i bijeda'

Naravno, slučaj je izazvao negativne komentare kod onih koji su snimku Dalmatinskog portala vidjeli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jad i bijeda, "sramota", komentari su ispod videa na You Tube kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karakaš se u galami, koje se itekako može okaraktirizirati kao verbalno nasilje, toliko zanio da nije primijetio kako je minuta odmora završila pa ga suci došli upozoriti da je vrijeme da se igra nastavi.

'Timeout je to koji će ustati upamćen kao jedan od najburnijih na hrvatskim parketima'

"Timeout je to koji će ustati upamćen kao jedan od najburnijih na hrvatskim parketima. Pogotovo u nižim ligama", stoji u zaključku Dalmatinskog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roditelj sam košarkaša Splita koji je maloljetan i čije vam ime ne želim otkriti da mu ne prouzročim još veće patnje. On i njegovi prijatelji, suigrači, izloženi su svakodnevnim maltretiranjima čovjeka koji gradi svoju trenersku karijeru preko leđa naše djece ostavljajući emocionalnu pustoš u njihovim mladim životima", kazao je ogorčeni roditelj za Index i dodao:

'Zar grad Split nije briga gdje im ide novac i kakve monstrume plaćaju'

"Nakon što pogledate ovaj video s utakmice, dakle gdje im to radi u javnosti, možete samo zamisliti što je tek na treningu. Čelnici kluba od kojih je jedan visoko pozicionirani čovjek iz politike i veliki bivši igrač Jugoplastike koji iz sjene upravlja klubom, drže tom treneru leđa i toleriraju njegove ispade. Zar nitko iz KK Splita ne želi reagirati, nego zatvara oči? Zar grad Split nije briga gdje im ide novac i kakve monstrume plaćaju? Zar HKS nije briga pa tolerira ovakve ljude u svojim redovima?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo