Izbio skandal jer želi u školu, a ne u Atenu i Moskvu

'Dario nas je svojevoljno napustio, a potreban nam je!

11.1.2012.
9:19
VOYO logo

Gotovo mjesec dana najnadarenijeg europskog juniora Darija Šarića nema u prvoj momčadi košarkaša Zagreba. A na početku sezone svi su u klubu najavljivali da će to biti njegova sezona igračkog razvoja.

"Dario nas je svojevoljno napustio, a potreban nam je! Odbio je putovati na gostovanja kod Panathinaikosa i CSKA, pa ga nisam mogao tek tako vratiti u prvu momčad. Znam da to nije bila njegova odluka, no moram poštovati one seniore koji su za to vrijeme vrijedno trenirali i igrali", rekao je trener Vladimir Androić, a svoju stranu priče je iznio i Šarić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije istina da sam odbio putovati u Atenu i Moskvu, već sam molio trenera da mi dopusti da ostanem zbog škole. Kao i mnogi tinejdžeri, imao sam problema u školi, pa mi je ravnatelj rekao da bi bilo dobro da se pojavim."

Zamjera li čelnicima kluba što ga nisu pustili na posudbu u Zadar?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Hm, koliko znam, dopredsjednik Karamarko je mome ocu i još jednom čovjeku rekao da smijem ići. Otišao sam u Zadar i bio na jednom seniorskom treningu, no kako suglasnost Zagreba nije stigla, nastavio sam trenirati s juniorima Zadra. Kada sam shvatio da nema ništa od dozvole Zagreba, vratio sam se u Zagreb i priključio juniorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo