'Ja bih zbog one reakcije završio u obližnjem kafiću'

'Nisam se obraćao Joki, nego sucu, jer bih ja za istu reakciju završio u obližnjem kafiću!

19.5.2011.
23:02
VOYO logo

Za razliku od prvog polufinalnog dvoboja košarkaškog doigravanja u kojem su treneri Zagreba (Burić) i Zadra (Grdović) komplimentirali jedan drugome, u drugome su sijevale iskre.

Štoviše, kada je Aleksandar Petrović od suca Dožaija zatražio da zbog prenaglašene reakcije dodijeli tehničku Josipu Vrankoviću, strateg Cibone je bacio sako i krenuo prema Cedevitinu treneru u 'što se ti imaš miješati, što te briga što ja radim!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se obraćao Joki, nego sucu, jer bih ja za istu reakciju završio u obližnjem kafiću! Uostalom, upravo u utakmici protiv Cibone isključen sam za puno blažu reakciju. Na kraju sam i ja dobio tehničku, a na fotografiji u novinama jako se dobro vidi gdje stojim ja, a gdje stoje Joke i sudac", kaže Petrović, koji tvrdi da s Vrankovićem nema nikakvih razmirica iz prošlosti koje sada isplivavaju na površinu.

"Koliko ja znam, nas dvojica nemamo ništa sporno iz prošlosti. Joke i ja do sada nismo imali nikakvih razmirica. Uostalom, njegovo je pravo da temperamentno vodi svoju momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrovićevu tehničku platit će klub jer se smatra da je to dio trenerske strategije. Direktor Cibone Zdenko Antunović to isto nije potvrdio za Vrankovića jer mu je, kaže Cibonin direktor, to prva tehnička pa će se dogovoriti s trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo