zapjevali s njima / Košarkaše u Zagrebu dočekali navijači: 'Napravili smo pravo sportsko čudo, bit ćete ponosni na nas'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Iako je Darko Planinić dobio poziv u zadnji čas, naglasio je kako mu je reprezentacija na prvom mjestu i o tome nije dvojio. Dodaje - neizmjerno sam ponosan

10.7.2016.
13:19
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski košarkaši su se nakon sinoćnje pobjede nad Italijom vratili u Hrvatsku.

Image
bravo, majstori /

Srce ponosno: pogledajte kako su naši košarkaši proslavili plasman na OI!

Image
bravo, majstori /

Srce ponosno: pogledajte kako su naši košarkaši proslavili plasman na OI!

Iza podneva su stigli u zagrebački hotel Panorama, gdje ih je dočekalo oko 30 navijača. Igrači su zapjevali s njima čim su izašli iz autobusa, a potom je izbornik Aco Petrović održao presicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo moć i pokazali smo znanje, osjećaj pripadnosti Hrvatskoji i zbog toga sam iznimno ponosan. Ponosan sam radi njih, radi igrača. Zašto sam pozvao Darka Planinića da bude ovdje na presici sa mnom. Zato što je on primjer jednog novog odnosa prema hrvatskom dresu i reprezentaciji. Bili smo tim. 22 godine hrvatska košarka krvari, a sada se sve rasplelo kako smo sanjali. Talijani su nam svi redom čestitali i rekli da smo zasluženo izborili Olimpijske igre", rekao je Petrović.

"Navući ćemo vam osmijeh na lice, stavit ćemo nož u usta i idemo se potući tkogod bio naš protivnik. Ne stavljam nikome limite niti ikome unaprijed priznam da je favorit. Nisam budala da vam obećam zlato, srebro ili borncu, ali da ćete biti ponosni na nas kao što ste ponosni sada, to u svakom slučaju. Sretan sam zbog našeg sporta koji je dugo na margini. Napravili smo pravo malo sportsko čudo, ali zbog toga nećemo odletjeti u nebo", dodao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Darko Planinić dobio poziv u zadnji čas, naglasio je kako mu je reprezentacija na prvom mjestu i o tome nije dvojio. Dodaje - neizmjerno sam ponosan.

Ivan Šuker, predsjednik HKS-a, također je vrlo ponosan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo se dogodi kada vratite košarku košarkašima. Hvala Aci jer je uzeo reprezentaciju kada nitko nije htio", rekao je on.

O uspjehu u Torinu ćemo razgovarati s hrvatskim izbornikom Aleksandrom Petrovićem, stoga ne propustite RTL Danas u 18:30 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo