VELIKI TALENT: / Mlada zvijezda posvađala Cibonu i Cedevitu pa završila u Beogradu

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Prema odluci HKS-a Ivica Zubac je igrač KK Cibone objavljeno je na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza, pohvalili su se prije desetak dana iz kluba.

16.2.2016.
11:42
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Na taj je način završila svađa između Cibone i Cedevite oko mladog hrvatskoh talenta, koji je nezadovoljam minutažom i tretmanom odlučio napustiti 'klub pod tornjem' i zamijeniti ga najvećim domaćim rivalom.

No, sada je objavljena vijest da je Zubac preselio u Beograd gdje se pridružio momčadi Mega Leksa, kojeg inače, vodi njegov menadžer MiškoRažnatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privremeno rješenje?

Podsjetimo, velika nada hrvatske košarke je 5. siječnja podnijela zahtjev za raskidom ugovora s Cibonom zbog neisplate plaća. Cedevita je odmah reagirala i potpisala ugovor s nadarenim, 215 centimetara visokim centrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan kasnije nego što je Zubac s njima zatražio raskid ugovora, Cibona je uplatila dugove Zupcu i to je bio temelj da se igrač ipak ne može registrirati za Cedevitu, jer je zahtjev prema HKS-u upućen 8. siječnja, u trenutku kad je Zubac bio isplaćen.

Povjerenik za natjecanje A-1 lige je odlučio kako je Zubac igrač Cedevite, ali nakon žalbe Cibone, sve se promijenilo. No, na kraju, Zubac neće igrati niti za jedan od klubova koji su se zbog njega našli u sporu, barem privremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo