KRATAK RAZGOVOR / Kukoč Srbima otvorio dušu: 'Ne vjerujem da bih ponovio odlazak s postolja'

Image
Foto: PIXSELL

"S Divcem sam uvijek imao dobre odnose, kad se vidimo u Chicagu ili drugdje, normalno popričamo, sad možda slobodnije nego u tim ratnim godinama"

17.9.2023.
11:09
PIXSELL
VOYO logo

Toni Kukoč, jedan od najtalentiranijih igrača u europskoj povijesti i trostruki NBA prvak s Chicago Bullsima Michaela Jordana, dao je intervju za srpski Sportal:

Image
BRUTALNA IZJAVA /

Čeferin o zatvorenim Bad Blue Boysima: 'To su idioti i kriminalci'

Image
BRUTALNA IZJAVA /

Čeferin o zatvorenim Bad Blue Boysima: 'To su idioti i kriminalci'

"Sportaše u suštini nikad nije zanimala politika. Mi smo sebe stvarno trošili samo na košarku i na ta prvenstva, pa kad dolaziš u jednu takvu cjelinu koja je zajedno 4, 5, 6 godina, spojili smo se i bili vrlo bliski, nalazili se i izvan dana s reprezentacijom. Naravno, igrala je Jugoplastika protiv Partizana, Zvezde, Cibone i to su onda bile super utakmice jer se svi znamo pa se zato nadmećemo između sebe. Bilo smo cjelina, što se vrlo rijetko nađe", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Divcem sam uvijek imao dobre odnose, kad se vidimo u Chicagu ili drugdje, normalno popričamo, sad možda slobodnije nego u tim ratnim godinama. Jednostavno je bila situacija gdje nismo znali kako reagirati, ali većinom zbog drugih ljudi, drugih razloga nego između nas samih", rekao je Kukoč.

O kultnom odlasku s postolja priča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da bih takvo što ponovio, to je nešto što je napravljeno u tom trenutku. Mislim, da se sad mogu vratiti na to postolje, možda to i ne bismo napravili, ali jednostavno je bio neki revolt u tom trenutku, ne toliko iz mržnje prema Srbiji i srpskim igračima nego zbog same Hrvatske, zbog ponosa što smo i tko smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo