VIDEO: / 'Ludih' 30 sekundi u pobjedi LA Clippersa

1.11.2013.
13:23
VOYO logo

Samo su dvije utakmice odigrane u četvrtak navečer u NBA ligi, ali u obje je bilo iznimno uzbudljivo. Clippersi su se u sudaru dviju napadački raspoloženih momčadi pokazali boljima od Warriorsa, a pritom je Paul upisao 42 koša, 15 asistencija i šest ukradenih lopti. Posebno je dojmljivih bilo 30 sekundi unutar treće četvrtine kada je Paul tri puta zaredom (!) asistirao Blakeu Griffinu za alley-oop.

Griffin je, inače, zaključio dvoboj s 23 koša i deset skokova, a treba istaknuti i J.J. Reddicka i Jamala Crawforda koji su ubacili po 17 koševa, te DeAndrea Jordana koji je skupio čak 17 skokova. I druga je strana imala više razigranih pojedinaca, a predvodio ih je Stephen Curry s 38 koševa i devet asistencija, ali i čak 11 izgubljenih lopti. David Lee je ubacio 22, Andrew Bogut 17 koševa, a Andre Iguodala je upisao 14 poena i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WkCt1J0S9gQ

Poput Clippersa, i Chicago je u četvrtak došao do prve pobjede sezone, a zasluge za to pripadaju ponajprije Derricku Roseu koji je pogodio pobjednički koš 5.7 sekundi prije kraja. Roseu je to bila prva domaća utakmica nakon 18-mjesečne stanke zbog ozljede koljena, a zaključio ju je s 18 koševa i šest skokova. Luol Deng je dodao 17 poena i šest asistencija, a Joakim Noah je skupio 15 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/VqmniKr3tYw

Nakon Roseova koša Carmelo Anthony nije iskoristio napad za pobjedu Knicksa. Najbolji strijelac New Yorka ubacio je 23 koša, te dodao po šest skokova i asistencija. Tyson Chandler je, pak, uhvatio čak 19 lopti pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo