LEBRON JAMES PRESKOČIO BRYANTA I POSTAVIO NOVI REKORD: / Prije velikog ostvarenja čestitao je i samome sebi

Image
Foto: Ronald Cortes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

LeBron James ostvario je novi rekord u NBA ligi.

24.1.2018.
8:26
Ronald Cortes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
VOYO logo

Igrač Cleveland Cavaliersa LeBron James ušao je u elitni klub igrača koji su u NBA ligi postigli više od 30 000 poena u karijeri.

Postao je tek sedmi igrač u povijesti kada je u prvoj četvrtini utakmici protiv San Antonio Spursa zabio skok šut preko Dannyja Greena i preskočio magičnu granicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je dobio priznanje i aplauz od gostujuće publike u utakmici u kojoj su Cavsi poraženi. Najmlađi u povijesti s 33 godine i 24 dana pridružio se tako na listi legendarnim Kareemu Abdul-Jabbaru (38,387 poena), Karlu Maloneu (36,928), Kobeju Bryantu (33,643), Michaelu Jordanu (32,292), Wiltu Chamberlainu (31,419) i Dirku Nowitzkom (30,808).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije LeBrona najmlađi je bio Kobe Bryant koji je tada imao 34 godine i 104 dana.

NOVI PROBLEMI U MOMČADI CLEVELANDA: Suigrači na žestokom sastanku napali Kevina Lovea zbog bolesti?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao u ligu s 18 godina

James je u svojoj bogatoj karijeri bio All-Star 14 puta, a prosječno po utakmici u regularnoj sezoni NBA lige ubacuje 27.1 poena. Prvu utakmicu kao 18-godišnjak odigrao je 2003. godine kada je u najjaču košarkašku ligu svijeta došao direktno iz srednje škole.

Zanimljivo je kako je na ovom ostvarenju, uz brojne čestitke koje je primio diljem lige, čestitao i sam sebi. Na Instagramu objavio je svoju fotografiju te uputio mlađem sebi čestitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je poseban trenutak. Počeo sam razmišljati o svemu na mom putu otkako sam kao petogodišnjak prvi put uzeo košarkašku loptu, pa zatim kako sam počeo trenirati četiri godine kasnije i sve do ovih dana. Puno hvala mnogima koji su mi pomogli na tom putu. Ovo je poseban trenutak", rekao je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo