[VIDEO] MIAMI POTOPIO NEW ORLEANS: / Dragić ušao s klupe i napravio dar-mar na terenu, 'snajper' Robinson srušio rekord

Image
Foto: Profimedia

U drugoj utakmici večeri Milwaukee Bucksi su razvalili Golden State Warriorse s ogromnih 39 poena razlike.

25.12.2020.
23:14
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Miami Heata pobjedom 111:98 protiv New Orleans Pelicansa otvorili su bogat božićni program NBA lige.

U redovima Miamija najviše se istaknuo Duncan Robinson koji je zabio 23 poena uz čak sedam trica, a svoj su trag u ovoj utakmici u redovima gostiju ostavili i Bam Adebayo (17 poena) i Goran Dragić koji je zabio 18 poena uz devet asistencija i četiri ukradene lopte. U redovima Pelicansa sjajan je bio duo Ingram-Williamson koji je kombinirano zabio 60 poena (Ingram 28, Williamson 32).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izjednačene prve četvrtine Miami je napravio pravi dar-mar u drugom dijelu igre. Dragić i Adebayo bili su sjajni početkom druge četvrtine te su uz malu pomoć Bradleya i Leonarda stigli do 23 poena prednosti.

Pelicansima je bilo teško igrati bez Williamsona na terenu, klupa im se pokazala kao vrlo tanka pa su nekako njegovim ulaskom ipak uspjeli zaostatak smanjiti na prihvatljivih 13 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAMES HARDEN GOTOVO SIGURNO ODLAZI IZ HOUSTONA: /

Zatražio je klub da ga zamijeni, a na listu želja dodao je još dva kluba

Image
JAMES HARDEN GOTOVO SIGURNO ODLAZI IZ HOUSTONA: /

Zatražio je klub da ga zamijeni, a na listu želja dodao je još dva kluba

Rekord Robinsona

Početkom posljednje četvrtine Pelicansi su nakon dva slobodna bacanja stigli do samo devet poena zaostatka, no više od toga nisu mogli napraviti. Na kraju je za ključne poene i poteze opet bio zaslužan Goran Dragić.

Valja napomenuti da je Duncan Robinson srušio zanimljiv rekord. Zabio je u prvom dijelu šest trica, što je najviše u povijesti utakmica koje su igrane na Božić. Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami i New Orleans imaju identičan skor na ovom kasnom početku sezone. Obje momčadi imaju po jednu pobjedu i jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Milwaukeeja

U drugoj utakmici večeri Milwaukee Bucksi su razvalili Golden State Warriorse s ogromnih 39 poena razlike. Izvrsnu noć imao je Khris Middleton koji je za Buckse zabio 31 poen, dok je aktualni MVP Giannis Antetokounmpo zabio 15 poena uz 13 skokova.

Kod Golden Statea nije bilo nešto posebno inspiriranih. Steph Curry gađao je trice 2-10 i završio utakmicu s 19 poena, a na dosta visokoj razini bio je rookie James Wiseman koji je utakmicu završio s 18 poena. Sažetak te utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo