novi udarac za nike / Najveća zvijezda sveučilišne košarke Zion Williamson se ozlijedio nakon što mu se raspala tenisica

Konkurencija je s podsmjehom ispratila još jedan težak udarac za slavnog proizvođača Nike

22.2.2019.
19:51
VOYO logo

Ozbiljna ozljeda zbog tenisice, obišla je svijet, a slavni američki proizvođač sportske opreme našao se na udaru kritika. 

Da stvar po Nike bude gora, dogodilo se to jednom od najboljih mladih američkih košarkaša. Zvijezda sveučilišta Duke, Zion Wiliamson ozlijedio je koljeno nakon što mu se kod nagle promjene smjera doslovno raspala tenisica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije jedva pola minute derbija Dukea i North Caroline i sve to pred očima bivšega američkog predsjednika Baracka Obame. Konkurencija je s podsmjehom ispratila još jedan težak udarac za slavnog proizvođača.

Nike se početkom godine našao pod istragom Europske komisije koja sumnja u porezne nepravilnosti, zbog čega kompaniji prijeti kazna u milijardama eura. Zbog toga je Nike već zatvorio desetke dućana diljem Europe, uključujući i one u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priroda ozljede Ziona Williamsona očigledno je prva stvar koju želimo saznati. To je neko blaže istegnuće koljena. Koljeno je stabilno, ali ne znamo kako dugo će Zion biti izvan pogona. Moramo saznati više o ozljedi", prokomentirao je zabrinuti trener Dukea, Mike Krzyzewski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo