NBA LEGENDA RAZOČARANA ZBOG BOGDANOVIĆA: / 'Igrao je fantastično, postao je čovjek odluke... Ovo je veliki gubitak za Indianu'

Image
Foto: AFP

U 399 utakmica odigranih u NBA ligi imao je prosjek 13.3 koševa i 3.4 skoka

1.7.2019.
12:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac BojanBogdanović prešao je u nedjelju kada je otvoren prijelazni rok u NBA iz Indiana Pacersa u Utah Jazza za 73 milijuna dolara. Ne njegov odlazak iz Indiane reagirala je klupska legenda Reggie Miller.

"Kada se ozlijedio Victor Oladipo, Pacersi su postali Bojanova momčad. On je igrao fantastično. Bio je sjajan, odlično je pogađao trice i postao je čovjek odluke. Njegov odlazak je veliki gubitak za Indianu", prokomentirao je Miller za NBA TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti klub

Bogdanović, kojem je ovo četvrti klub nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa i Indiana Pacersa, s Jazzom je dogovorio ugovor na četiri godine. U Brooklynu je proveo tri godine, do 2014. do veljače 2017. kada prelazi u Washington. U srpnju iste godine potpisuje dvogodišnji ugovor s Indiana Pacersima.

Image
Foto: AFP

U 399 utakmica odigranih u NBA Bogdanović je imao prosjek 13.3 koševa i 3.4 skoka. Prošle je sezone hrvatski reprezentativac odigrao 81 utakmicu i stigao do prosjeka od 18 koševa po utakmici, 4.1 skoka i 2.0 asistencije, dok mu je šut s linije trice iznosio 42.5 posto..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo