NBA PLAYOFF / Šarić i Sunsi srušili Jokićev Denver, Brooklyn demolirao Buckse

Image
Foto: Profimedia

Brooklyn Netsi u drugoj su utakmici polufinala Istoka jednostavno pregazili Milwaukee Buckse

8.6.2021.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su izbacili NBA prvake Los Angeles Lakerse u prvom krugu doigravanja, Phoenix Sunsi sinoć su nastavili oduševljavati košarkaški svijet. U prvoj utakmici polufinala Zapada bili su bolji od Denver Nuggetsa i slavili 122:105.

Sunsi su igrali kvalitetnu i nesebičnu košarku, a posljedica je da je čak pet igrača završilo utakmicu s dvoznamenkastim brojem poena, a cijela je momčad imala 54 posto uspješnosti šuta iz igre. Najviše je za Sunse zabio Mikal Bridges koji se zaustavio na 23 poena, dok su Chris Paul i Devin Booker zabili po 21 poen. Dario Šarić dobio je 9 minuta na parketu i iskoristio ih da zabije pet poena i uhvati dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix je uspio napraviti nešto što gotovo nijedna momčad nije ove sezone, a to je limitiranje Jokićeve kreacije u napadu. Najveći favorit za nagradu MVP zabio je 22 poena, no Sunsi su ga limitirali na samo tri asistencije i prisilili da izgubi četiri lopte. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Brooklyna

Brooklyn Netsi u drugoj su utakmici polufinala Istoka jednostavno pregazili Milwaukee Buckse 125:86. Kyrie Irving i Kevin Durant imali su pravi party na ovoj utakmici. Durant je zabio 32 poena, a Irving 22. Zanimljivo, treći član „velike trojke“ James Harden uopće nije nastupio na ovoj utakmici.

Image
ZBUNJENI LUKA /

Dončića Amerikanci prozvali zbog kontroverznog poteza nakon utakmice

Image
ZBUNJENI LUKA /

Dončića Amerikanci prozvali zbog kontroverznog poteza nakon utakmice

Bucksi sad imaju duboku rupu iz koje se moraju iskopati, a sinoć baš nikoga nije išlo. Giannis Antetokounmpo zabio je 18 poena, a Khris Middleton se zaustavio na 17. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo