NEISPUNJENA OČEKIVANJA: / Kapetan hrvatske reprezentacije ostao bez kluba

Image
Foto: PIXSELL, Željko Lukunić

Iz hrvatskog košarkaškog prvaka Cedevite objavili su da su raskinuli ugovor s kapetanom reprezentacije Rokom Lenijem Ukićem.

26.6.2015.
18:02
PIXSELL, Željko Lukunić
VOYO logo

Dan nakon potvrde da s klupe odlazi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša, koji je dobio posao u Armaniju iz Milana, zagrebački je klub objavio i razlaz s čak četvoricom igrača. Najzvučnije ime je svakako ono Roka Ukića koji je lani stigao kao veliko pojačanje iz Panathinaikosa, ali očito nije ispunio očekivanja klupskih čelnika.

Razlaz s četvoricom

Osim Ukića, u Cedeviti sljedeće sezone neće biti ni Stanka Baraća, Ivana Ramljaka i Ante Delaša, a moguća je i još poneka promjena. Zanimljivo, trojica od četvorice spomenutih igrača se nalaze na širem popisu izbornika Velimira Perasovića za Europsko prvenstvo - Ukić, Barać i Ramljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momcima svaka čast na zalaganju i sve čestitke na osvojenim trofejima. Želimo im puno sreće u nastavku karijere jer će sigurno dobiti dobre ugovore s kvalitetnim klubovima. U KK Cedeviti su ostavili trag i u budućnosti će nam uvijek biti dragi prijatelji kada svrate u Zagreb", rekao je za klupsku internetsku stranicu sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo