PRAVA ISTINA O ODNOSU KUKOČA I PIPPENA: / 'Sve što se tada pričalo nije bilo točno. Dogodilo se baš suprotno'

Image
Foto: Profimedia, Nuccio Dinuzzo / Zuma Press

Odnos dvojice igrača od samog početka se smatrao klimavim, čemu su pridonijeli i američki mediji

4.6.2020.
14:25
Profimedia, Nuccio Dinuzzo / Zuma Press
VOYO logo

Dolaskom TonijaKukoča u Chicago Bullse pojavila se priča o netrpeljivosti ScottiejaPippena prema njemu. Najviše zasluga za to imao je tadašnji generalni menadžer Jerry Krause. Hrvatski velikan pak otkrio je da to nije bilo tako.

Image
KUKOČ OTKRIO ZANIMLJIV DETALJ: /

Legenda ispričala kako je Jordan reagirao na njegov komentar o završetku dokumentarca

Image
KUKOČ OTKRIO ZANIMLJIV DETALJ: /

Legenda ispričala kako je Jordan reagirao na njegov komentar o završetku dokumentarca

“Stalno govorim i uvijek ću reći – on mi je najviše pomogao od svih suigrača u Chicagu. On je dobra osoba, nesebičan, ali jednostavno iz nekih razloga on ima netrpeljivost prema menadžmentu i Jerryju Krausu. Kada sam došao, doveden sam kao Krausov igrač, pojavile su se neke njegove izjave, čisto da se napravi neka pompa, ali u niti jednom trenutku nisam osjetio da on ima nešto protiv mene. Ako mi je netko pomogao da se naviknem na NBA košarku i neke stvari posložim u svojoj glavi to je bio Scottie Pippen”, rekao je Kukoč u razgovoru za Sport Klub Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Chicago Bulls guard Michael Jordan (L), injured forward Scottie Pippen (C) and forward Toni Kukoc watch their teammates play against the Milwaukee Bucks during the second quarter 05 December at the United Center, in Chicago, IL. Pippen has demanded that he be traded to another team following his recovery from foot surgery., Image: 68597113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia

Osvrnuo se tim putem i na dokumentarac ‘Posljednji ples’.

“To su uspomene, bitne stvari koje su se u mom životu dogodile. Drago mi je što sam opet vidio sve te igrač, kako smo izgledali, dobro je vidjeti svu tu dramu koja se događala. Možda sam više bio zainteresiran vidjeti način na koji smo igrali, košarku koja se igrala, čisto da ljudi koji sada gledaju mogu vidjeti s kojim smo mi veseljem igrali, čak i kada se vidi drama koja se događala paralelno sa samom igrom“, poručio je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo