ŠARIĆ SJAJAN U NOVOJ POBJEDI SIXERSA, BABO U ŠUTERSKOJ KRIZI? / Žižić podijelio dvije blokade, ali i navijače Cavsa

Image
Foto: Screenshot

Bojan Bogdanović već drugu večer zaredom ima katastrofalan šut

16.3.2018.
8:41
Screenshot
VOYO logo

Dario Šarić je sa 21 košem i 12 skokova bio jedan od najboljih košarkaša Philadelphije u pobjedi 118-110 na gostovanju kod New Yorka. Dario je iz igre gađao 7/13, a osim solidne šuterske večeri uhvatio je i 12 skokova. Najbolji strijelac Sixersa bio Joel Embiid sa 29 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović sa skromnih je šest koševa i šutom 1/10 sudjelovao u domaćem porazu Indiane 99-106 protiv Toronta, vodeće momčadi Istočne konferencije NBA lige. U utakmici odigranoj večer prije, Babo je protiv Sixersa imao šut 1/11 te s njegovim šutem nešto očigledno nije u redu. U njegovoj momčadi sjajni su bili Collison i Jefferson sa 22, odnosno 20 koševa. DeMarDeRozan predvodio je Raptorse do desete pobjede u nizu sa 24 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender je u uvjerljivom porazu 116-88 na gostovanju Phoenixa kod Utah Jazza sudjelovao sa sedam koševa, šest skokova i dvije asistencije. Mitchell i Gobert predvodili su Jazzere do pobjede sa 23, odnosno 21 košem. TJ Warren za poraženu je momčad ubacio 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland je pred svojim navijačima svladao Cleveland sa 113-105, a Ante Žižić je za goste igrao šest minuta te za to vrijeme podijelio dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Cavsa na Twitteru su poludjeli na trenera Luea zbog male Žižićeve minutaže jer je momčad Clevelanda tako gotovo cijelu utakmicu igrala bez pravog centra pošto Nance Jr. koji zna odigrati tu poziciju sinoć nije nastupio. Jedan je navijač primijetio i raspravu Lebrona Jamesa i Luea, a navijači pretpostavljaju da je upravo Žižić glavna tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu je točno bila riječ još se ne zna, a autor videa pterpostavlja kako se James buni što Žižić ne igra, dok ne smatraju kako je upravo Kralj bio protiv ulaska u igru našeg centra.

Portland su do pobjede vodili McCollum i Lillard sa 29, odnosno 24 koša, a u redovima Cavaliersa najbolji je bio upravo James sa 35 koševa, 14 skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati:

Atlanta - Charlotte 117-129 Houston - LA Clippers 101-96 Memphis - Chicago 110-111 San Antonio - New Orleans 98-93 Denver - Detroit 120-113

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo