Euroliga / Simon vrlo dobar u važnoj pobjedi Anadolu Efesa, Perasović na rubu eliminacije

Image
Foto: Euroleague

Anadolu Efes i CSKA imat će svoje "meč-lopte" u subotu kad se igraju četvrte utakmice serija

25.4.2019.
9:00
Euroleague
VOYO logo

Hrvatski trener u košarkaškoj Euroligi Velimir Perasović sa svojom je Bakonijom došao na rub ispadanja porazom 84:77 protiv moskovskog CSKA.

Peras se sa svojom momčadi u prošloj utakmici nakon prvog poraza vratio u igru, no ruska momčad u trećoj je utakmici bila bolja od samog početka te je držala vodstvo kroz cijelu utakmicu za vodstvo u seriji 2-1 i "meč-loptu" za prolazak u Final Four.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je do pobjede u trećoj utakmici vodio sjajni Francuz Nando De Colo koji je ubacio 28 poena, a stigao je i pet puta asistirati. Kod Baskonije je Vincent Poirier bio izvrstan s double-double učinkom od 19 poena i 15 skokova.

Kreativni Simon

U drugoj je utakmici večeri Anadolu Efes također stigao do druge pobjede u seriji protiv Barcelone. Kruno Simon i njegova momčad naprosto su razmontirali Katalonce s visokih 102:68. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaš bio je vrlo dobar s 11 poena i osam asistencija pri čemu je izgubio samo jednu loptu. Vasilije Micić pomogao mu je u kreaciji napada s jednakim brojem asistencija, dok je sve strijelce na utakmici predvodio bivši NBA igrač Shane Larkin s 30 zabijenih poena.

Anadolu Efes i CSKA imat će svoje "meč-lopte" u subotu kad se igraju četvrte utakmice serija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euroliga, playoff

Barcelona - Anadolu Efes 68:102
Baskonia - CSKA 77:84

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo