KREĆE DOIGRAVANJE / Sjajni Bogdanović 'pogurao' Knickse do drugog mjesta, sve je poznato na Istoku

Image
Foto: Profimedia

Najbolji igrač Knicksa bio je Jalen Brunson sa 40 poena

14.4.2024.
22:51
Profimedia
VOYO logo

U iznimno uzbudljivoj utakmici završnog dana osnovnog dijela sezone u NBA ligi košarkaši New York Knicksa su u svom Madison Square Gardenu pobijedili Chicago Bullse sa 120-119 u produžetku i tako "ukrali" poziciju drugog nositelja Milwaukee Bucksima koji su poraženi u Orlandu sa 113-88.

Image
NBA LUDNICA /

Šamanić odigrao utakmicu sezone za pobjedu Utaha, Bogdanović vrlo dobar u slavlju Knicksa

Image
NBA LUDNICA /

Šamanić odigrao utakmicu sezone za pobjedu Utaha, Bogdanović vrlo dobar u slavlju Knicksa

Bojan Bogdanović je za Knickse ubacio 13 koševa u 17:18 minuta na parketu, gađajući trice 3/6, a iz igre 4/9. Imao je i dva skoka te jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Knicksa bio je Jalen Brunson sa 40 poena, osam skokova i sedam asistencija. Donte DiVincenzo je za pobjednike ubacio 25 koševa. Josh Hart je imao 12 poena i 10 skokova.

DeMar DeRozan je s 30 koševa bio najbolji strijelac Bullsa, ali je promašio potencijalan šut za pobjedu pri kraju produžetka. Nikola Vučević je spojio 29 poena i 11 skokova, a Coby White je ubacio 26 koševa. Odličnu obrambenu rolu je imao Alex Caruso koji je završio dvoboj sa 15 poena i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati

Cleveland je propustio iskoristiti poraz Bucksa za proboj na treće mjesto. Cavaliersi su pred svojim navijačima izgubili od Charlotte Hornetsa sa 120-110 i tako su ostali na četvrtoj poziciji.

U raspletu za redoslijed od petog do osmog mjesta sve su momčadi ostvarile pobjede pa se ništa nije promijenilo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando je pobjedom 113-88 protiv oslabljenih Milwaukee Bucksa (bez Giannisa Antetokounmpa) obranio svoje peto mjesto. Indiana Pacersi su zatrpali koš Atlanta Hawksa i slavili sa 157-115, ali se nisu uspjeli pomaknuti sa šeste pozicije. Ni Philadelphiji ništa nije značila pobjeda 107-86 protiv Brooklyn Netsa, jer će Sixersi morati razigravati za plasman u doigravanje protiv Miamija, koji je u zadnjoj utakmici svladao Toronto sa 118-103, ali ostao na osmoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će pobjednik 'play-in' dvoboja Philadelphia - Miami u prvom krugu doigravanju ići na New York Knickse, a poraženi će razigravati protiv pobjednika susreta Chicago - Atlanta za poziciju 8. nositelja i obračun s Boston Celticsima u prvoj rundi.

Utakmice Philadelphia - Miami i Chicago - Atlanta su na rasporedu u noći sa srijede na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu, dok će utakmica za poziciju 8. nositelja biti odigrana u noći s petka na subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice prvog kruga doigravanja na rasporedu su u subotu 20. travnja. U Istočnoj konferenciji su dva poznata para: Milwaukee (3) - Indiana (6) i Cleveland (4) - Orlando (5).

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo