SLAVLJA DOMAĆINA: / Šutersko ludilo Heata ostavilo Hornetse u šoku

Image

Noć na četvrtak nije donijela iznenađenja u utakmicama prvog kruga doigravanje NBA lige pa su tako slavili svi domaćini koji su izašli na parket.

21.4.2016.
8:19
VOYO logo

Cavsi, prvi nositelji Istočne konferencije u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, rezultatski uvjerljivo su slavili protiv Pistonsa koje su ostavili na -17 (107:90) nakon što su im mrežicu dobrano 'izbombardirali' dalekometnim šutevima. Gađali su igrači Cavaliersa 20-38 iza crte za tricu, a do pobjede bili predvođeni učincima LeBrona Jamesa (27, šest skokova), Kyriea Irvinga (22) i J.R. Smitha (21, pet skokova), dok je dobru rolu odradio i Kevin Love (16, deset skokova). Sve to bilo je previše za mlade Pistonse predvođene Andreom Drummondom (20, sedam skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeni Miami

Uz 28 poena i osam asistencija Dwyanea Wadea, ali i savršenog Hassana Whitesidea (šut 8-8, 17 koševa, 13 skokova) i raspoložene Dragiča (18) i Denga (16) Miami je stigao do pobjede protiv Charlotte Hornetsa, a bilo je 115:103. Posebno je sve dojmljivo izgledalo u razmaku od tri i pol minute druge četvrtine u kojoj je domaćin postigao 23 poena pogodivši vezanih deset šuteva, od čega tri trice za vodstvo na poluvremenu 72:60. Kemba Walker (29, pet skokova) i Al Jefferson (25, sedam skokova) bili su statistički daleko najbolji u redovima poraženog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi iskoristili zadnju četvrtinu

Na Zapadu je odigrana samo jedna utakmica, a Los Angeles Clippersi slavili su u njoj protiv Portlanda 102:81 i to ponajviše zahvaljujući posljednjoj dionici igre koju su riješili u svoju korist rezultatom 35:20. Uz učinak od 25 poena, šest skokova i pet asistencija najzaslužniji za slavlje bio je Chris Paul, dok iz redova Blazersa treba izdvojiti raspoloženog Masona Plumbeeja koji je ogled završio uz ove brojke – 17 koševa, deset uhvaćenih lopti i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, rezultati:

Istok

Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 107-90

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Cleveland vodi 2:0 u seriji)

Miami Heat - Charlotte Hornets 115-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Miami vodi 2:0 u seriji) Zapad

LA Clippers - Portland Trail Blazers 102-81

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(LA Clippersi vode 2:0 u seriji)

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo