SLAVLJE U DOMU SPORTOVA: / Cedevita došla do pobjede, ali i izgubila dva igrača

Image

Košarkaši Cedevite u dvoboju su devetog kola regionalne ABA lige u Domu sportova svladali Mega Leks sa 78:68 (21:17, 16:15, 13:21, 28:15).

8.11.2015.
21:19
VOYO logo

Gosti iz Sremske Mitrovice u 34. su minuti poveli sa šest koševa razlike (63:57) i zaprijetili iznenađenjem, no tada je Jacob Pullen pogodio tricu koja je bila zamašnjak za seriju hrvatskog prvaka od 11-0 kojom je u 38. minuti Cedevita stigla do vodstva 68:63. U tom razdoblju Cedevita je zaigrala agresivnije u obrani što je donijelo rezultat, jer gosti nisu uspijevali dolaziti do otvorenih pozicija za šut, a posljedica toga bili su lagani koševi domaćih na drugoj strani.

Ozljede Pilepića i Gordića

U samoj završnici Arapović i Pullen potrudili su se da pobjeda Cedevite bude i izraženija. Najbolji u sastavu Cedevite bio je Luka Babić s 18 koševa, osam skokova i pet asistencija, Pullen je dodao 17, a Marko Arapović 15. Kod Mega Leksa Timothe Luwawu-Cabarrot je ubacio 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, tijekom utakmice ozlijedili su se Fran Pilepić i Nemanja Gordić, te je upitno hoće li njih dvojica biti spremni za iduće važne dvoboje koji očekuju Cedevitu, kako u ABA ligi, tako i u Euroligi. Nakon devet kola oba sastava imaju po šest pobjeda i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo