'ŠOKIRAN SAM JER NAM JE DAO DA TO PRIKAŽEMO': / Jordan će na stup srama zbog nerazjašnjenog incidenta 'iza kulisa'

Image
Foto: Profimedia

Inače vrlo smireni Kerr podlegao je Jordanovim provokacijama, udario ga na treningu u prsa, a Jordan mu uzvratio pravim "nokautom"

6.5.2020.
7:30
Profimedia
VOYO logo

Sportski svijet zasad je oduševljen dokumentarnim serijalom "The Last Dance" koji donosi još neviđene snimke posljednjeg pohoda na naslov prvaka legendarnih Jordanovih Bullsa.

Dosad je u tri uzastopna vikenda prikazano šest epizoda, a "nevolje" će nastati u sedmoj i osmoj. Tako je bar najavio redatelj dokumentarnog serijala Jason Hehir koji je gostovao u radijskoj emisiji Dan Patrick Show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove iduće epizode će vas baš iznenaditi. Moguće je da je Jordan preskočio sedmu epizodu jer ne mogu vjerovati da je nije povukao. Dobili smo dosta snimki od NBA lige na kojima se vidi kako je bilo igrati s Michaelom, a kako protiv njega", izjavio je Hehir.

Image
Foto: Profimedia

Steve Kerr (R) of the Chicago Bulls dives for a loose ball in front of Sherman Douglas (L) of the New Jersey Nets during the second quarter of their game 20 December at the Continental Arena in East Rutherford, NJ. The Bulls won 100-92. AFP PHOTO Stan HONDA, Image: 68603836, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: STAN HONDA / AFP / Profimedia

JORDAN JE HTIO POTPISATI ZA MALE NOVCE, ALI JE OD NJIH DOBIO HLADNU ODBIJENICU: Ovo je najskuplja pogreška u povijesti sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JORDAN JE HTIO POTPISATI ZA MALE NOVCE, ALI JE OD NJIH DOBIO HLADNU ODBIJENICU: /

Ovo je najskuplja pogreška u povijesti sporta

Image
JORDAN JE HTIO POTPISATI ZA MALE NOVCE, ALI JE OD NJIH DOBIO HLADNU ODBIJENICU: /

Ovo je najskuplja pogreška u povijesti sporta

Boksački meč

Jedna od notornih priča s treninga bila je ona u kojoj su glavne uloge imali Steve Kerr i Jordan. Inače vrlo smireni Kerr podlegao je Jordanovim provokacijama, udario ga na treningu u prsa, a Jordan mu uzvratio pravim "nokautom".

"Ne znam biste li voljeli biti s njim na treningu zbog stvari koje je radio. Bilo je zabavno to gledati, ali biti dio toga je zaista bilo teško. Tražio je da treninzi budu jači i teži od bilo koje utakmice. To je bilo naporno i iscrpljujuće više nego što neko može zamisliti. Zaista sam šokiran da je ESPN dopustio da zadržimo vokabular iz tih snimki i da je Michael dao odobrenje da prikažemo te epizode i pokažemo kako se ponašao tada". zaključio je redatelj dokumentarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo