OGLAS PRIVUKAO POZORNOST / Tenisice s potpisom Dražena Petrovića prodaju se po nevjerojatnoj cijeni! Možete kupiti novi auto za tu cifru

Image

Za tu cijenu, ako imate sreće, možete voziti Škodu Octaviju iz 2019. godine s nešto više od 100.000 pređenih kilometara. Ili se možete hvaliti prijateljima novim tenisicama.

12.10.2022.
12:17
VOYO logo

Predmeti s potpisima raznih igrača često se nalaze na raznim internetskim oglasima. Cijene znaju odletjeti u nebo, a kupaca uvijek ima. Jedan takav oglas pojavio se i na jednoj hrvatskoj platformi. Naime na oglasniku su se našle tenisice Converse koje je potpisala reprezentacija Jugoslavije u košarci. Tenisice su iz davne 1989. godine, a potpisane na treningu prije finalne utakmice prvenstva Europe između Jugoslavije i Grčke.

Vlasnik kaže kako su tenisice potpisane od strane velikana kao što su Predrag Danilović, Žarko Paspalj, Dino Rađa, Tonči Kukoč, Vlade Divac, Dražen Petrović, Zdravko Radulović, Stojko Vranković. Cijena je proporcionalna imenima koja su ih potpisala. Vlasnik za tenisice traži 19.908 eura odnosno 150.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove tenisice zasigurno sadrže dio povijesti i tako nešto zasigurno je jako teško pronaći, a vjerujemo kako će se zainteresirani kolekcionari razveseliti ovom oglasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo