JOKIĆ VANZEMALJSKOM PARTIJOM PREKINUO VELIKI NIZ BOGDANOVIĆEVOG JAZZA: / Babo je opet bio sjajan, bez prave pomoći

Image

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović igrao je sjajno, daleko najbolje u redovima Utah Jazza.

1.2.2021.
8:25
VOYO logo

Niz od 11 pobjeda Utah Jazza stigao je kraju nakon što su na gostovanju kod Denvera Bojan Bogdanović i društvo izgubili 128:117. Utakmicu je obilježio srpski centar Nikola Jokić koji je odigrao vanzemaljsku partiju u kojoj je skupio 47 poena uz 12 skokova i pet asistencija. Valja i naglasiti da je samo u prvoj četvrtini zabio 22 poena. Jokić je ovom predstavom izjednačio rekord karijere po broju zabijenih poena.

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović igrao je sjajno, daleko najbolje u redovima Utah Jazza. Babo je uoči ove utakmice namjestio nišanske sprave, završio je utakmicu s 29 poena, s tim da je zabio pet od deset pokušaja iz linije za tri poena. Svom sjajnom učinku dodao je Babo i četiri skoka te dvije asistencije. Njegovu sjajnu partiju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] BABO OPET NEMILICE TRPA: /

Pogledajte kako je sinoć izluđivao obranu Denver Nuggetsa

Image
[VIDEO] BABO OPET NEMILICE TRPA: /

Pogledajte kako je sinoć izluđivao obranu Denver Nuggetsa

Koliko je pomoći imao svjedoči činjenica da su sljedeći najbolji strijelci u redovima Jazza bili Clarkson i Mitchell sa po 13 poena. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi prvi

Dok su Jazzeri gubili, Los Angeles Clippersi pobjedom su ih preskočili na konferencijskoj ljestvici. Druga momčad Hollywooda slavila je na gostovanju kod New York Knicksa 129:115 i tako osigurala, bar zasad, prvo mjesto na Zapadu.

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard s 28 poena, dok je Ivica Zubac za nešto manje od 23 minute na parketu ubacio osam poena uz sedam skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac je dolaskom novog trenera Tyronna Luea preselio na klupu, minutaža mu je isprva smanjena, no u ovoj su je utakmici bratski, pola-pola, raspodijelili startni centar Serge Ibaka i hrvatski centar. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Od ostalih utakmica koje su se igrale u noći s nedjelje na ponedjeljak treba spomenuti divlji okršaj Washington Wizardsa i Brooklyn Netsa u kojem su iznenađujuće slavili Čarobnjaci 149:146.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luda utakmica Wizardsa i Netsa

Ovo im je tek četvrta pobjeda ove sezone, a pobrinuli su se da bude spektakularna. James Harden nije nastupao za Netse pa je to malo olakšalo posao Russellu Westbrooku i Bradleyu Bealu koji su upisali uistinu fantastične brojke. Westbrook je utakmicu završio s 41 poenom, 10 skokova i 8 asistencija, dok je Beal ukrcao 37 poena. Westbrook i Beal bili su fantastični u završnici, u kojoj su osigurali svojoj momčadi preokret. Kod Netsa je najbolji bio Durant sa 37 poena. Sažetak ove lude utakmice pogledajte OVDJE.

Prva momčad Istoka Philadelphia 76ersi ponovo su slavili, i to kod Indiana Pacersa 119:110. Philadelphia je ušla u novi niz od tri pobjede, a s 27 poena najbolji je u ovoj utakmici bio Tobias Harris. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA rezultati

Los Angeles Clippers - New York Knicks 129:115

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets - Utah Jazz 128:117

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 110:119

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors - Orlando Magic 115:102

Washington Wizards - Brooklyn Nets 149:146

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Cleveland Cavaliers 109:104

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo