VIDEO: / Dečko iz kvarta postao junak You Tubea!

Nevjerojatna dva koša uhvatilo je oko kamere ovoga mjeseca.

25.4.2012.
9:56
VOYO logo

Maciah Thomas snimio se kako ispred kuće, s udaljenosti otprilike 15-ak metara, uzima zalet, odražava se sa zidića, radi salto unaprijed te istovremeno izbacuje loptu i postiže koš.

Zaista nevjerojatan koš koji će vrlo vjerojatno zapeti za oko mnogim američkim sveučilištima. Jer ako uz salto Thomas pogađa koš s 15-ak metara, vrlo mu vjerojatno nije problem neometan pogoditi tricu iza linije 6.25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi čudesan koš postignut je u estonskoj košarkaškoj ligi. Riječ je o prvoj utakmici polufinala doigravanja između Kaleva i Tarvasa, a junak susreta bio je Armands koji je prilikom spašavanja jedne lopte da ne izađe izvan granice igrališta, malo prije samog centra terena, iza leđa ne gledajući bacio loptu prema košu i – pogodio.

Šķēle sam nije mogao vjerovati da je pogodio, kao ni gostujući trener koji se odmah po prolasku lopte kroz mrežicu primio za glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Kalev gubio u tom trenutku, tri minute prije kraja susreta, 77:71, domaći su košarkaši nakon tog koša dobili krila i serijom 18:7 poveli s 1:0 u polufinalnoj seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo