VIDEO: / Prava majstorija! Hrvat oduševio Europu!

Žan Tabak sa svojom Cajom Laboral nezaustavljivo 'gazi', a ovoga puta stradao je Beşiktaş, a potez dana imao je Bojan Bogdanović. Hrvatski reprezenativac pogodio je tricu - s centra.

11.1.2013.
9:23
VOYO logo

U trećem kolu košarkaške Eurolige Panathinaikos je u Ateni pobijedio Unicaju sa 78:73. Roko Ukić za grčku momčad ubacio je pet koševa uz četiri asistencije dok su za poraženu Repešinu momčad Luka Žorić i Kruno Simon postigli po 11 koševa. Caja Laboral našeg trenera Žana Tabaka pobijedila je kod kuće Beşiktaş sa 77:51, a za poraženu momčad Damir Markota ubacio je dva koša. CSKA je u Moskvi pobijedio Brose 90:83.

Mladi hrvatski reprezentativac Darko Planinić sa četiri koša sudjelovao je u pobjedi Makabija nad Fenerbahçeom 91:73. Bojan Bogdanović bio je najučinkovitiji sa 15 koševa, ali oduševio tricom sa centra. Dogodilo se to krajem prve četvrtine, a potezom je zaslužio ovacije tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bojan je već ranije pogađao sa sirenom na isteku prve četvrtine. Primjerice, u utakmici Hrvatske i Makedonije na Eurobasketu. Nažalost, njegove momčadi obje su utakmice izgubile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo