VIDEO: / SKANDAL Sijevale šake, letjele stolice, nastao stampedo

Navijači turskog Galatasaraya napravili su pravi kaos na euroligaškoj utakmici u Berlinu, gdje su u sklopu 11. kola TOP 16 snage odmjerili domaća Alba i Galatasaray.

20.3.2015.
9:43
VOYO logo

Turski navijači su ponovno u prvom planu kada je riječ o neredima. U susretu 11. kola TOP 16 faze Eurolige između Albe Berlin i Galatasaraya, gostujući navijači su napali domaće igrače i navijače. Istanbulski huligani su se sjurili na teren i zaletili ka tribini gdje su smješteni navijači Albe.

Došlo je do žestokog kontakta u kojem su Turci Nijemce gađali stolicama i svime što im je došlo pod ruku. Tada je među domaćom publikom zavladala panika i nastao je pravi stampedo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako u Njemačkoj živi veliki broj Turaka, moguće kako je među izgrednicima bilo i domaćeg stanovništva. Naravno, to za sada još uvijek nije potvrđeno. Utakmica je, zbog izgreda, bila pomaknuta za čak sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su pristalice Galatasaraya nastavili sa neredima. Ove natjecateljske sezone navijači Galatasaray itekako su aktivni u huliganskim ispadima.

Vrijedi istaknuti kako su upravo navijači ovog slavnog turskog kluba na smrt izboli pripadnika Delija Marka Ivkovića u studenom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo