Šuker potvrdio / Kosovo će prvu utakmicu igrati s Hrvatskom

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Igrat ćemo u Prištini sa Kosovom. Samo da dobiju zeleno svjetlo FIFA–e', izjavio je Šuker potvrdivši tako želju predsjednika Kosovskog nogometnog saveza Fadila Vokrrija koji nastoji dovesti "vatrene" na Kosovo.

22.11.2013.
19:26
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački dnevni list "Dnevni avaz" objavio je kako je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker rekao da će hrvatska reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kosova u Prištini.

"Igrat ćemo u Prištini sa Kosovom. Samo da dobiju zeleno svjetlo FIFA–e", izjavio je Šuker potvrdivši tako želju predsjednika Kosovskog nogometnog saveza Fadila Vokrrija koji nastoji dovesti "vatrene" na Kosovo.

Izvršni odbor FIFA-e bi na sjednici 5. prosinca trebao dozvoliti nekim kosovskim reprezentacijama igranje prijateljskih utrakmica. No, prije toga još će se jednom u Zurichu sastati delegacije Srpskog i Kosovskog nogometnog saveza.

Kosovski mediji kao mogući termin odigravanja utakmice Kosovo - Hrvatska spominju veljaču sljedeće godine iako je prvi službeni termin za odigravanje prijateljskih utakmice A reprezentacija 5. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo