PAMETNIJI POPUŠTA, ILI? / Kostelić se ispričao Hirscheru zbog 'uvreda'?!

Image
Foto: kleinezeitung.at

Trakavica oko Marcela Hirschera i njegovog učestalog 'haklanja' vrata na slalomskim utrkama, posebno onoj na Sljemenu, završilo je isprikom, ni manje ni više nego Ivice Kostelića.

23.1.2012.
21:38
kleinezeitung.at
VOYO logo

U ponedjeljak navečer na izvlačenju brojeva u Schladmingu, uoči slalomske utrke u utorak, Kostelić i Hirscher su se, čini se, pomirili i stavili cijelu trakavicu oko 'hakljanja' vrata iza sebe.

Hirscher je iskoristio priliku da pred svojom publikom Ivici rekao kako bi sigurno odustao da je 'haklao' vrata, a Ivica mu je dignuo ruku i ispričao se za sve teške riječi koje je protiv njega izrekao u posljednjih nekoliko dana.

Iako Hirscherova priča ne zvuči baš uvjerljivo, što je dokazao i u nedjelju u Kitzbühelu, čini se kako je najbolji skijaš svijeta odlučio cijelu stvar staviti iza sebe i usredotočiti se na ono što je najvažnije - titulu slalomskog kralja i najboljeg skijaša svijeta.

Ipak, stvara se dojam kako je isprika stigla od strane krivog čovjeka, ali svakako je najbolje da tenzije uoči velike završnice budu što manje, a korektno natjecanje u prvom planu. Sve dok netko negdje opet na 'zahakla' vrata i pokuša to zataškati.

Inače, Hirscher će u utorak u slalom startati prvi, a Kostelić sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo