PRAVI POČETAK SEZONE / Kostelić se jako veseli Leviju

Image
Foto: PIXSELL

'Jako se veselim prvoj ovosezonskoj utrci slaloma u Leviju, a potom i sjeverno-američkoj turneji', izjavio je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić na predstavljanju nove sezone.

6.11.2012.
17:21
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski skijaški reprezentativci nastavljaju s natjecanjima u sezoni 2012/2013, a nakon prve utrke veleslaloma u Söldenu, na kojoj je osvojio 14.mjesto, Ivica Kostelić , Sofija Novoselić i Dalibor Šamšal odlaze u finski Levi, gdje su ovaj vikend na rasporedu prve slalomske utrke. Nakon Levija slijedi odlazak na sjeverno-americku turneju u Kanadu i SAD.

"U Leviju ćemo saznati kako stojim sa slalomom, a u Americi ću se posvetiti i brzim disciplinama. Bitno je da se osjećam dobro, zasad nemam zdravstvenih problema i želja je da tako i ostane", kazao je Kostelić, koji će nakon Finske otići na trening brzih disciplina u Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natko Zrnčić Dim ovih dana trenira na umjetnom snijegu u austrijskom Schladmingu, a prije nego što će se Ivici pridružiti u Lake Louiseu provest će tjedan dana na FIS utrkama i treningu brzih disciplina u američkom Cooper Mountainu.

Najavljujući novu sezonu predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić istaknuo je zadovoljstvo odradenim pripremama, te motivacijom skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivica je imao dobar start, u sezonu ulazi potpuno motiviran, bez novih ozljeda i uz pojačanu trenersku ekipu Kristianom Ghedinom, te Othmarom Blesikom – serviserom za brze discipline. Savez mu je osigurao veliku logističku potporu i vjerujem da će nastaviti s uspjesima", kazao je Glavić.

Hrvatski skijaški savez u suradnji s turističkom agencijom Kompas pokreće CroSki fan club u sklopu kojeg će biti organizirani odlasci na najvažnije utrke FIS Svjetskog kupa, potvrdio je Glavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo