donijeli su odluku / Kraj priče: Chelsea kupuje Kramarića i šalje ga na posudbu u Leicester!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Sapunica oko transfera prvog strijelca HNL-a konačno je, čini se, privedena kraju. Prema najnovijim informacijama, Andrej Kramarić odlazi u Chelsea koji će ga do kraja sezone poslati na posudbu u Leicester.

30.12.2014.
15:50
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako je sapunica oko transfera prvog strijelca HNL-a konačno privedena kraju. Prema posljednjim informacijama koje stižu s Kantride, Andrej Kramarić ove zime svakako ide u London, i to u smjeru Stamford Bridgea, piše Večernji. 

Doduše, neće se Andrej odmah nastaniti u svlačionicu 'Bluesa', što je donekle bilo i očekivano, već odlazi na posudbu, na kojoj će očekivati veliku minutažu i daljni napredak u svom razvoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljivo kako će Krama u posudbu otići u Leicester City, klub koji je bio i najviše zainteresiran za njegove usluge i koji je i prije zime na Kantridu poslao ponudu vrijednu deset milijuna eura. 

Podsjetimo, Kramarić je ove sezone u prvenstvu postigao 21 pogodak i uvjerljivo je prvi strijelac domaćeg prvenstva, a UEFA ga je prošli tjedan proglasila zvijezdom 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo