Krvnik: Suarez grizao Ivanovića, pa se izvinjavao (VIDEO)

FA Engleske najavila istragu

22.4.2013.
10:59
VOYO logo

Fudbaler Liverpula Luis Suarez još jednom je pokazao svoju tamnu stranu pošto je na meču sa Čelsijem ugrizao Branislava Ivanovića za ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni artibar utakmice Kevin Frend nije video taj detalj zbog kojeg je Urugvajac zaslužio crvneni karton. Da je Čelsi drastično oštećen govori i činjenica da je upravo Suarez postigao izjednačujući pogodak za svoj tim u 97. minutu.

Suarez se posle ovog divljanja izvinuo kapitenu srpske reprezentacije, ali nema sumnje da ga očekuje kazna jer je FA Engleske već pokrenula istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je zbog onoga što se desilo popodne. Izvinjavam se Ivanoviću i celom fudbalskom svetu za moje ponašanje koje nema opravdanja. Veoma mi je žao zbog toga", napisao je Suarez na Tviteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac je i ranije bio sklon sličnim incidentima. On je već bio kažnjen sa sedam utakmica suspenzije dok je nosio dres Ajaksa, kada je ujeo igrača PSV-a Otmana Bakala.

Postupak Suareza osudila je kompletna fudbalska javnost na Ostrvu, a nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Rednap izjavio je da ne postoji način da se opravda ovakav potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dobio je sedam utakmica suspenzije zbog iste stvari koju je uradio dok je igrao u Ajaksu. Očigledno je da ima pravi problem. Kod njega kao da postoji taj gen ludaka-genija, pošto kada ga gledate kao igrača možete samo da mu skinete kapu, ali za ono što je uradio Ivanoviću ne može da bude opravdanja. Čak ni najvatreniji navijači Liverpula ne mogu da vide taj incident i da kažu da je to u redu. Ne možete da branite nešto ovako jer je klub iznad svakog igrača - rekao je Rednap.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo