LEGENDA REALA OBOŽAVA MODRIĆA: / 'Čuo sam što je Luka izjavio. Takve stvari mi se jako sviđaju kod igrača'

Image

Hrvatski reprezentativac i dalje oduševljana svojim prestavama u dresu Reala

17.3.2021.
18:40
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši Atalantu s 3-1 (1-0) u uzvratnom dvoboju odigranom u utorak na stadionu Alfredo Di Stefano u Madridu.

Vodeći pogodak za Real postigao je Karim Benzema u 34. minuti na asistenciju LukeModrića, a za 2-0 je kapetan Madriđana SergioRamos iskoristio kazneni udarac u 60. minuti. Atalanta je smanjila zaostatak u 83. minuti, a strijelac je bio Luis Muriel iz slobodnog udarca. Konačnih 3-1 postavio je Marco Asensio u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se kao da imam 27 godina. Osjećam se jako dobro, nije potrebno gledati moje godine, moju putovnicu, nego ono što radim na terenu", izjavio je 35-godišnji Modrić, najstariji igrač u Real Madridu.

"S obzirom na svoju fizičku spremu, te na sve ono što sam dosad postigao ovdje, i dalje sam motiviran za igranje na najvišoj razini. Iz dana u dan vježbam kako bih to ostvario", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijatović ga hvali

“Poslije dvije godine u kojima se nisu uspjeli plasirati u četvrtfinale pojavio se psihološki problem. Real je sada u vodama u kojima zna savršeno plivati”, rekao je za Cadenu SER legendarni crnogorski napadač Predrag Mijatović.

U petak u pond Kraljevski klub doznat će idućeg suparnika, a Mijatović je uvjeren da Realu samo dva kluba mogu stvarati probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCEL ANTONISSE

“To su Bayern i Manchester City, ali sam uvjeren da i oni u ždrijebu žele izbjeći Real, koji je ozbiljan kandidat za naslov ove sezone. Utakmica s Atalantom i informacije koje imam od igrača uvjerile su me kako je momčad motivirana kao u završnici prošle sezone kada je osvojila Primeru. Vjerujem da će Madrid igrati u finalu”, dodao je pa se naklonio veteranima Sergiju Ramosu i Luku Modriću.

“Daleko od toga da bih ih zvao veteranima. Modrić je rekao da se osjeća kao da mu je 27 godina i sviđa mi se vidjeti da je igrač tako motiviran”, poručio se. Nekoliko riječi posvetio je i Karimu Benzemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek mi se sviđao kao igrač, ali nisam vjerovao da može biti ovako efikasan. Dok je Cristiano bio tu nalazio se u njegovoj sjeni, ali posljednje dvije sezone je najbolji strijelac kluba i igra na izuzetno visokoj razini”, završio je.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo